Vaaaarmt!!!

I går så åkte vi till Fiskeboda, hade tänkt åka till Nävekvarn men efter lite granskning av stranden där så tyckte vi inte att det va så lämpligt med alla barn för det är ganska djupt där. Sen skulle vi till Malmköping med då hade dom nån turnering där så det va tydligen massa folk där så det blev Fiskeboda och det va ju super!!

Hade kunnat blåsa lite mer för det va fruktansvärt varmt, men det va bara att doppa sig om och om igen :P

I dag har vi inga planer men ska ta en promenad till torget bara, sen får vi se om vi åker nånstans....tror nog man blir illa tvungen att bada i dag med, så varmt som det är.

Ha det fint alla.

Over and out!!


Här igen :P

Finns inte mycket tid att sitta här och skriva så det får bli som det blir :)

I veckan har vi vart och badat ganska mycket och mer ska det bli :) Åkte en sväng till Västerås och köpte cykel till Gabbe och snacka om att han blev glad!! :D Överlycklig är han och i går så pussade han sin cykel när han skulle gå in för kvällen :) Hihihi så söt :D

Åkte förra helgen till Malmköping med Mira Antti och alla ungar, var så fint där! Spenderade hela dan där på stranden.

Åkte en sväng till H&M och köpte ett par långbyxor och strumpor till Gabbe, och han ville sova med dom på sig hahaha. Det va ju riktiga HANG byxor så han är superglad för det :)

I dag har vi funderingar på att åka till mälarbaden och i morgon ber det av till Nävekvarn, vill se östkusten :P Har bara vart på Västkusten än så länge :) Hoppas bara att Jennie blir bättre innan i morgon så dom kan följa med! Annars ska vi fråga om vi får ta med oss Elias så Gabbe har nån lek kamrat.

Nu är det 6 dagar kvar tills vi ska upp till Gävle!!!! LÄNGTAR!! Ska träffa min son och hans fru samt mitt fina lilla underbara barnbarn :D THEO farmor kommer snart! <3

Nu ska jag ut (om det går att sitta där) Ni får ha det så bra!

Over and out!!

RSS 2.0