Året 2007

Jaha nu va detta året snart slut och det har vart helt underbart. Nu har jag och min sambo bott tillsammans i ett år och det känns helt underbart. I kväll ska vi va med Antti och Mira och deras barn.....blir nog kul :) alltid kul att va med dom......blir bara inte fel:D Tror vi ska sjunga Sing star och kanske vi ska dansa oxo får se om dom vill att vi tar med oss dans mattan hehe. Det är bara så roligt, vi dansade i går till kl ett på natten....fniss......jag är helt galen i det hahaha.
Nu kom Sesse hit och vi ska tidligen börja dansa hahahaha sen ska vi till affärn och köpa lite gott att ha med oss i kväll. Jösses va hon kan dansa..hon som bara har tre veckor kvar tills hon ska få barn thihi, ibland undrar vi om han har sin egen dansmatta där inne ......så som han håller på när hon har dansat så kan man undra :D
Nä nu ska jag sluta för i dag men jag hoppas alla får ett underbart slut på detta året.
Ha det bäst

Dance!!

Nu är julen över och tösen fick bla dans matta i julklapp, så nu har hela familjen dansat varje kväll. Trodde inte det kunde va så kul som det är.......barnen är helt slut varje kväll när dom ska gå sova, för första gången har Gabbe sovit till kl 10:30 han som brukar va uppe mellan kl 7 och 8 på morgonen ibland lite tidigare. I dag vakna dom kl 10 dom fick ju va uppe ganska länge i går och dansa.
Min son har vart här över julen och det va länge sen man fick umgås med han så lång tid, så det har vart helt underbart. Min dotter blir bara större och större och folk undrar om det är säkert att det bara är ett barn hon har där...hahahaha.....men snart kommer han till världen och jag längtar så efter att få hålla han i mina armar och se min dotters blick när hon får se sin son för första gången.
Ska ladda upp några bilder på oss när vi dansar så ni får er ett riktigt gott skratt:D
Ha det bäst alla ni där ute.     

Välkommen till min nya blogg!

Japp så är det, nu har man fixat en blogg för alla som orkar läsa mitt babbel :)
image8

RSS 2.0