Gävle.

Åkte till Gävle förra söndagen, fick se mitt lilla barnbarn för första gången :) Så underbart söt han va och snäll man hörde inte ett ljud från han.
Alltid kul att träffa Kiddi och Alexandra, vi hade det hur bra som helst där som alltid!

Söndagen gick åt att bekanta sig med lilla plutt :D På måndagen så gick vi en sväng i stan, tycker om Gävle och skulle kunna tänka mig att bo där. Ett fint ställe och sen skulle jag då va närmare iaf ett av mina barn och barnbarn.

Kiddi och Alexandra va med lillen på sjukhuset och kolla hörseln på han och det gick bra :)  Sen på tisdag så var dom i väg och skulle väga och mäta han och han hade gått upp, 3290 vägde han nu och hade blivit hela 48 cm lång....lilla sötisen <3
Efter det så gick vi till ett kaffeställe och tog lite fika sen gick vi en bra promenad och kollade gamla stan....såå fint.

Sen va det bara att packa och åka hem igen, gillar inte alls när jag måste säga hejdå till mina barn!! Vill ha dom närmare mig.....saknar dom så fruktansvärt mycket. Nu har jag två barnbarn och det ena bor på island så han får jag inte se så ofta och den andra bor ju i Gävla och det blir inte ofta att man åker dit tyvärr :(  Ja vad ska man göra!?

Ha det fint alla.
Over and out!
     

Lite pisst!

Det var ju meningen att vi skulle till Annika och Micke i kväll och spela poker med dom, men blir det så?? Nää inte alls och jag som hade längtat efter det :( Men men nu får jag va hemma istället och hitta på nåt annat att göra.
Och varför kunde det bli så här?? Jo för jag hade hämtade min särbos kusin och då blev det fest hos dom, YAY KUL!! NOT!!
Så ingen sömn fick man heller förren kl 5 i morse och då fick jag sova ett par timmar i sträck sen va kusinen uppe och hade sig för att väcka oss TACK FÖR DET!
Men det hade jag kunnat räkna med att det skulle bli så...dumma mig....argg..

Men kul iaf att det va nån som hade roligt denna helgen!


Lycklig farmor :)

I tisdags blev jag farmor till en helt underbar lite söt kille, han vägde 3200 gr och var 47 cm lång <3 Längtar tills jag får träffa lilla plutten, men det blir inte förren i slutet av månaden. Dom nyblivna föäldrarna vill ha det lugnt hemma med sin lilla son dom första veckorna och det kan jag förstå :) Skönt att va ensamma och lära känna sin son lite och komma in i rutiner innan alla börjar hälsa på, hade kanske vart annat om man hade kunnat åka över dan bara men det är en bit att åka så man får övernatta.
Han är så otroligt vacker den lilla sötisen :D Det har dom lyckas bra med!!

Grattis Kiddi och Alexandra!! Ni kommer att bli så underbara föräldrar <3

RSS 2.0