Söndag 27/1

Nu va det länge sen jag va här men ska skriva ett par rader nu.
Sesse är hemma nu och vilar, hon är så trött hela tiden stackarn...hon somnar över allt bara hon lägger sig ner så somnar hon:)
Vet inte om hon kommer hit i dag eller i morgon, för barnen ska hem i dag och då blir det lugnt här igen...hon orkar inte med dom nu......för dom tjatar så mycket med henne hihihi.
Men i dag har vi alla städat hela lgh och barnen va riktigt duktiga......tog en bild av Gabbe när han dammsög sitt rum och han märkte inte det, han va helt i sin egen värld:D kämpade på som bara den hehehe...

I torsdags va vi iväg och köpte lite fiskar till och jag köpte en till mig som heter regnbågshaj en riktig liten sötis:D ska köpa två silverhajar oxo, dom är sååå fina. Nu har vi fyra yngel så gulligt så.....dom har blivit ganska stor nu behöver man inte förstorningsglas för att se dom:)

Kiddi har vart här på besök och han åkte till sin söta flickvän Alexandra, dom kommer hit på onsdag...tror jag :) Längtar så efter att få träffa henne.......och om Sesse har fått innan helgen så har vi bestämmt att vi ska ta lite dricka och dansa med dom här.....Sesse blir ju inte ensam för hennes pappa ska komma hit nästa helg om hon har fått dvs. Hoppas det.....stackars mammas lilla tös :S så trött så och hon längtar ju så efter sin lilla gullegris;) och det gör ju jag oxo.
Så mycket man tänker nu, som om han har nått hår och hur hans fingrar är, hans pyttesmå tår, ansiktsformen...... ja bara allt .....man längtar så oerhört mycket efter att få se han och hålla han i sin famn.

Ja det va väl allt denna gången, om det är nån som läser det här får ni gärna skriva kommentar :D
Ha det bäst alla.
Over and out!

Hmmm.....

Nu vet jag inte vad jag ska skriva, för det händer ju inget här tyvärr.
Var hos Sesse i dag och fixade köksgardinerna, sen gick vi till fk och lämnade in papper. Sen hämta Gabbe och hem att laga mat, åt, titta på tv, åkte till Sesse och hämta väskan om han nu skulle få för sig att komma ut för hon ska sova här i natt, sen hem igen och nu blir det att titta på tv igen :(
Sesse har haft förvärkar och man vågar nästan inte hoppas att det ska bli nåt av det ;)  men vi får se.
Ha det bäst alla.
Over and out!

Nu vill jag inte vänta längre!!!!

Här händer absolut ingenting:S  Sesse fortfarande stor som en flodhäst ;) och han vill inte ut. I går proppa hon i sig nästan ett helt kilo vindruvor som skulle hjälpa men icke sa nicke han håller sig fast där inne..
Vi ska snart hem till henne och städa lgh dammsuga och torka av golven, jag ska fixa hennes gardiner i köket för hon har fortfarande julgardinerna uppe....inte så kul när jan är snart slut:)
På onsdag ska hon till bm igen och jag som trodde vi inte skulle träffa henne igen :S Men men sånt är livet.
Hon har fått massa förslag om hur hon kan få igång det hela som tex: risinolja (inget att rekomendera) vindruvor, halv burk pepparkakor (lol) ananas, etc, etc. Men man kan bara inte vräka i sig massa skit för att få igång det, bara vänta och han kommer när han kommer.
Ska baka en äppelkaka till henne sen så hon blir glad för nu är hon bara så trött på allt, men jag tror att en kaka skulle göra henne glad :D
Men vi får höras senare för nu ska vi iväg.
Ha det bäst alla.
Over and out.
BTW ni som läser får gärna kommentera mina blogginlägg :D

Lördag.

Vaknade kl 9:30 skönt att sova länge för en gångs skull.
Vi åkte till second hand butiken vid 12 tiden och kollade om dom hade nån bra lampa till akvariet men det hade dom inte, Sesse köpte tv bänk för 60 kronor och två pocket böcker 2kr styck :) Sen åkte vi till ÖB men dom hade inga sånna lampor bara bänkarmatur :( Därifrån åkte vi till Sköna hem (tror den heter så) asså jag hade kunnat flytta in där.....sjukt fina grejer där.......när vi hade tittat runt lite typ halva butiken så ångra Markku att han hade sagt att vi kunde kolla in där hahahaha stackarn.......vi Sesse ville ju kolla på ALLT som fanns...och jag kan lova er att vi kommer att åka dit några gånger ;)
Snart blir det att laga mat här och vi ska äta nån go mat som Kiddi hade gjort här nån gång......japp så är det min son lär mig att laga mat......jag har blivit så senil att jag kommer inte ihåg eller har ingen inspiration att laga nåt gott....men han är hur duktig som helst att laga mat.
Pratade med Kiddi i dag och han va i Stockholm hos sin älskling Alexandra :D  Längtar tills jag får träffa dom :)
Det va nog allt för denna gången men vi hörs senare.
Ha det bäst alla:)
Over and out.

Akvariet färdigt.

Nu har vi haft fullt upp hela dan. Hämtade Sesse kl 11 i morse och därifrån åkte vi till Tunapark (Arken) kollade lite fiskar men vi tyckte inte dom hade så mycket där så vi åkte till stan i stället....och där hade dom massa men vi köpte vara 10 stycken: neon tetra, 1 mal och 1 snigelätare......sen fick vi från svärmor 3 sljödstjärt, en typ av guldfisk som vi ska ha tills det blir varmt ute......dom brukar va ute på sommaren :) sen köpte vi lite andra grejer som mat växter och tillsats till vattnet. Från stan åkte vi till Lidel....hmmm...Sesse stavas det så? ;) och där köpte vi fredslilja för den kan va i akvariet....därifrån till svärmor och hämta grejer där oxå som fiskarna och annat stuff. Sen åkte vi hem och då va det bara att börja fixa o dona med alla grejer....så nu är det klart och fiskarna verkar trivas :D

Vi Sesse hade bestämmt att vi skulle laga mat tillsamman och det gjorde vi......riktigt gott va det.....mums.... fläskfile med vitlöksostsås och pasta. Så nu är vi mätta och belåtna, snart ska vi börja spela poker här och kanske vi dansar lite och provar den nya dansmattan.....ja juste .......den va vi och bytte ut i dag oxå :D

Önskar er alla en underbar kväll.
Over and out!



Torsdag!! Glömde skriva i går :S

Då va det torsdag.
Vi gjorde massa i går, Hade tvätten och jag visste att Sesse behövde tvätta så jag ringde henne och kolla om jag skulle hämta henne det ville hon så jag slängde i tvättmaskinerna och hämtade Sesse. Markku va lite rastlös och ville att vi skulle hämta byrån så kl 14:00 stack vi iväg och hämta den, köpte på vägen frigolit för att ha under aquariet. Byrån vägde ju tonn så vi fick ringa Pecka och fråga om han kunde hjälpa Markku upp med den....jag ville inte äns försöka för jag har haft ont i ryggen i några dar nu.....och Markku tyckte inte heller att jag skulle göra det. Men iaf så kom dom hit kl 17:00 Pecka hjälpte Markku fixa allt i ordning och sen satt vi och fika och tjata lite.
Kirsi sa att hon hade bakgrundsbild som vi kunde få och lite andra grejer till aquariet. Så dom kommer hit i dag nån gång :)
Tvätten blev ju klar i går och aquariet blev klart till 50%  Körde Sesse hem nån gång mellan 7 och 8 tror jag, sen skulle jag titta på handbollen...match mellan Island och Sverige...men det glömde jag :S  men men jag tittade på unga mödrar och Las vegas.
Skriver i dag om fredag och hur den har vart.......men iaf ingen bäbis på väg ut än :(
Ha det bäst alla
Over and out!

Onsdag

Japp så vad det onsdag igen och det va det förra veckan oxå otroligt vad tiden går fort, men så är det när man har roligt :D
I dag har vi vart hos min kära svärmor igen och hämta det som vi inte fick med oss i går och där fick vi kaffe och tårta :D mumsillibaba så gott så och hon packa in tårtan när vi va klara så att vi kunde ta med oss till Sesse..gulligt av henne....psst...hon vet att Sesse älskar sötsaker hihihi
Sen på vägen hem åkte vi förbi röda korset och bestämde oss för att titta in där och se om dom hade nån gammal byrå, vi måste köpa en gammal byrå för aquariet, det som finns att köpa i dag håller inte för sån tyngd.....det är ganska stort nästan 200 liter. Vi hitta byrå som passa perfekt, ful som s....n men den håller iaf, så på fredag ska vi hämta den och den va på rea så vi fick den för halva priset :D 100 spänn.
Sen åkte vi till Sesse och lämnade grejerna och där fick vi kaffe och jag fick en bit till av tårtan .......slurp.....:D
Sesse va lite upprörd när vi kom dit men det är sånt som kan hända vem som helst.....bara tråkigt att hon tar åt sig så lätt men det gör man när man är gravid:(
Men nu är vi hemma igen och ska bara slappa och titta på tv eller nån bra film och mysa lite med "gubben" hihihi
Finns inte mycket annat att säga så jag får önska er alla en trevlig kväll och sköt om er :)
Over and out!

Hmm

Så nu är det kväll igen......snart kan man gå sova:) skönt.

I dag fick vi upp hyllan .....thank god....det va på tiden....och konstigt nog så glömde vi inte ta med oss borr eller skruvar...jösses så duktiga vi är :D
Vi åkte till svärmor och hämtade grejerna och vi får åka dit i mon igen för Sesse fick byrå oxå som inte fick plats i bilen i dag, men det gör inget för det är roligt att va där.
När vi va hos Sesse ringde Frida och sa att dom va på väg till henne så jag va tvungen att vänta på dom, så länge sen jag träffade Frida och jag har aldrig sett hennes lilla plutt :D bara på bild. Han är såå söt :) jag fick hålla han en stund och jag satt där och småpratat med han...och han försökte verkligen svara på alla mina frågor och babbel....
aww så gulligt......det låter så mysigt när dom börjar ge ifrån sig ljud :)  Oh herregud Frida redan mamma och sen blir Sesse det snart......inte länge sen man sprang efter dom när dom hade snott cigg från oss och man fick leta efter dom överallt....hahahaha......snart är det deras tur att hålla ögonen på sina ungar...men tjejer kom ihåg "när jag va ung" ;)
Jag är lite orolig för min vän, min ängel...hon har vart online nu i två dagar och vill inte prata med någon :S jag vågar inte ta kontakt för jag vill respektera hennes vilja men ändå så vill jag ta kontakt och kolla så allt är ok.....jag vet att hon har det svårt nu...men har det blivit värre eller? Svårt att veta :S Önskar jag kunde hjälpa henne på nåt sett....men hon har sin prins som stöttar henne :)

Markku gjorde maten i dag och det va såå gott och starkt....mums.....passa på att ha stark mat när barnen inte är här :) så det ska vi mumsa på i morgon med.
Pratade med Sesse innan och hon skulle gå sova för hon va trött sa hon och det är bra att hon vilar.
Nej nu kommer jag inte på nåt annat att skriva om så det får duga.
Natti natti på er alla.
Over and out!

Tisdag

Ojojoj va jag har sovit gott i natt och läänge, vakna inte förrän kl 10 så skönt:)
Satt vid datan och prata med min vän Åsa på msn.....alltid kul att prata med henne:) Men sen va jag tvungen att sluta för vi skulle iväg men kom att tänka på att Sesse kanske skulle med för vi ska till min svärmor och hennes man och Sesse gillar dom så mycket...och jag trodde rätt för klart att hon ska följa med....men hon hade precis vaknat så jag fick lite tid att skriva här:) Men iaf så ska vi hämta köksstolar som Sesse fick av dom och aquarium som vi skulle få....hon vill att vi ska ha det så vi kan ha deras fiskar oxå hihihi men vi hade faktiskt pratat om det att skaffa aquarium så därför :D Sen ska Markku kolla deras skrivare för den strular lite.
Alltid kul att åka till dom, helt underbara människor:)
Sen blir det väl att åka till Sesse och fixa den där jädrans hyllan.....för inte fick vi upp den i går och vems fel vad det då :S absolut inte mitt fel eller ????? Äh jo det va det väl.....
Pratade med Kiddi och Alexandra i gårkväll, Alexandra är Kiddis nya tjej.....Kiddi kommer kanske hit den 25 YAY längtar så :) OCH sen kommer Alexandra hit oxå.....så vi får träffa henne för första gången och det ser jag framemot.. hon verkar va en helt underbar tjej och jag är så glad för Kiddi. Hur hon är: glad, rolig, söt, inte för blyg, lätt att prata med......mer får ni veta senare :) Hoppas bara att min tokiga familj inte skrämmer iväg henne, men jag har lovat henne att vi är snälla och det är vi även om vi är lite tokiga....eller lite och lite.....hmmm....
Nej nu får jag sluta och göra mig i ordning så gott det går :S
Ha det bra alla.
Over and out!

Måndag.

Jaha då börjar den dagen ta slut utan att den lille tänker visa sig.......så som hans mamma har försökt här att dansa ut han så tror jag nog att han börjar fasa för livet utanför. Jag sa det till Sesse att hon får lugna ner sig litegrann så han vågar visa sig.

I dag hämtafe jag Sesse och vi åkte till stan, hon fick sina papper och vi åkte hem igen och hämtade Markku för han skulle ju hjälpa henne och borra hål för hyllorna. När vi kom dit och han skulle börja så hitta vi inte borren eller nykeln till borrmaskinen.....och tro det eller ej men jag hade vart så oootroligt duktig att jag hade tagit alla grejer med mig hem så det inte skulle va i vägen för Sesse, men borrmaskinen hade jag lämnat kvar så vi kunde borra (pucko) men sån är jag hahaha så det får vi göra i morgon.
Efter det åkte vi till affärn och jag frågade Sesse om hon ville äta med oss och det ville hon, så vi åkte hem och där fanns det två killar som skrämde nästan livet ur oss, men det va bara killar som skulle fixa värmen i lgh...så det va inte så spännande. Efter att dom hade åkt fixa jag mat och vi åt det......lite kul med sånt att det kan ta upp till två timmar att laga nån fin mat sen vräkar man i sig det på 5 minuter.......kul :S Men men nåt sånt fint hade jag inte.
Sen släppte Sesse loss på dansmattan...helt.......totalt.......hon hade ju sagt att hon skulle dansa tills det kom igång men herregud så hon kan dansa och bara lite över en vecka kvar jösses säger jag bara.....ingen som slår henne där hahaha eller ingen som vågar gå nära henne när hon är igång thihi. Men hon är så söt:) Men till slut va hon tvungen att ge upp för hon va så trött......då körde jag henne hem så nu är hon där och vilar *hoppas jag*
Nu får jag sluta för vi ska ta ett bad.
Ha det bra alla.
Over and out!


Söndag!

I går åkte barnen hem, Annika va här och hämta Gabbe sen kl 5 lämna vi Jasse hos sin mamma......åkte till Sesse en sväng och drack kaffe........mysigt att sitta hos henne, känns lite ovant bara att hon har sitt eget hem nu :)
Efter det åkte vi hem och jag tittade på nån komedi, Markku spelade turnering i poker. Gick och la oss kl 23:30 tror jag :S den kan ha vart lite mer. Drömde om Sesse hela natten.....att hon ringde mig och sa att det va dax nu :D fick lite panik när jag vakna i morse...första jag gjorde va att kolla om jag hade missat samtal, men det hade jag inte phew......har alla telefoner på nattduksbordet så att det är säkert att man hör om hon skulle ringa mitt i natten :)
Tror att jag börjar bli lite tressad av all väntan hehehe.
I dag ska jag köra henne till stan och hämta nya förlossningspapper (journalen) dom andra hade hon tappat på gatan och dom blev överkörda av en bil och det pissregna den dan så det finns inte mycket kvar av dom :( men hon får nya så allt är bra. Sen ska Markku hjälpa henne att få upp hyllor i vardagsrummet, man måste borra för dom (jädrans betongväggar) sen ska hon med oss hem för ungen kom ju inte ut i natt så då ska hon dansa som en galning och försöka få igång det hela hihihihih hon är sååå söt när hon dansar.
Hade tänkt sova lääänge i dag för en gångs skull men näää upp kl 9 då orka jag inte försöka längre....hade vaknat flera gånger på morgonen......konstigt att det alltid är så när barnen inte är här......när Gabbe är här är jag sååå trött på morgonen och skulle säkert kunna sova hur länge som helst.......sen när man får sova nej då är man uppe hur tidigt som helst....men men som min sötis säger man kan vila i graven ;)
Nu har jag inget att skriva om....... men ni får ha det så bra.
Over and out!

Fullt upp!!

Japp det har vi...eller har haft nu börjar det bli lugnare.....ska bara städa här hemma för en gåns skull har inte gjort så mycket här för har haft fullt upp med att hjälpa Sesse.....så det ser ut som fan här hemma :S men men i dag ska barnen hem och då kan jag städa undan och få i ordning. Markku har semester nästa vecka och han kan hjälpa mig om det behövs ;)
Har inte skrivit nånting sen i fredags och det är mycket som har hänt sen dess, men om det är nån som vill veta vad jag har gjort så är det bara att läsa Sesses blogg:  soulstone.blogg.se 
I gårkväll körde jag henne hem och hjälpte henne lite...eller jag börja plocka i ordning lite efter saneringen för hennes pappa ringde hon hon satt och prata med han...måste säga att jag är så glad för att både Sesse och Kiddi har fått mycket bättre kontakt med sin far efter att vi skilde oss.....jag har alltid haft bra kontakt med dom men tyvärr inte han men nu är det hur bra som helst:)  men iaf så åkte jag hem vid 8 tiden och vi tittade på en bra film med Robert De Niro i huvudrollen han är bara så bäst (analysera mera) sen fråga Markku om jag ville ha massage och det tackar man inte nej till :D Han har ju inte lärt sig det, men är självlärd.......har fått massage tusen gånger i mitt liv av proffs men det är ju helt annat för man ligger där som en klump deg som dom knådar för det är ju bara deras jobb (men skönt är det iaf) men när man får massage av någon som man älskar och som älskar dig då är det helt annat.....man kan känna kärleken i varje rörelse, jag låg där i säkert en timme och fick helkroppsmassage och va överlycklig......helt sjukt skönt.....vi hade indianmusik på och bara lite ljus och allt va bara så underbart.....tack så mycket älskling för en helt underbar massage. Längtar redan till nästa gång:)
Ni som läser det, erbjud din partner massage......det kommer ni inte att ångra......men tänk på att ha en riktig massage olja.....kanske nån som luktar gott.....ni behöver inte va proffs.....det är bara att tänka på din partner och hur mycket ni älskar Han/hon och massera mjukt och lugnt...då fixar sig allt ;)

I dag vaknade jag helt utvilat och glad, ovanligt hehe brukar vakna skittrött och pisst på allt och alla hehe men nu har man fått vila så nu är man glad igen:D
Får skriva lite mer när dagen är mot sitt slut......hoppas Sesse ringer och säger att nu har det börjat :D Längtar så att få se den lille rackaren :D och hålla han i mina armar....men igentligen längtar jag mer efter att få se Sesses min när hon får se sin lilla pojk :) säker på att jag kommer att störtlipa för det är så fint :)

Ha det bra alla...
Over and out!

Ny dag.

Har inte mycket att berätta nu mer än att Sesse ringde när hon vakna så jag ska dit nu och fixa skötbordet och hjälpa henne lite. Har vart ganska orolig i dag och jag vet inte varför men ibland kan jag få förvarning om det är nåt som händer så jag hoppas bara att det är Sesse som ska in i dag :D Men men det kan oxå vara så att det bara är vad jag hoppas på :) Men vi får se.
Hoppas ni får en underbar dag och sköt om er.
Over and out!

Snart dax att gå sova:)

Hej igen, som jag sa så skulle Sesse få sova men jag va tvungen att väcka henne ändå :S kom på att jag hade tvättstugan och skulle ta hennes tvätt oxå för hon skulle köpa lakan till spjälsängen och det är dax att allt ska va klart ;) men iaf så åkte vi till jysk och hon köpte lakan och där såg vi ett skötbord som hon ville så gärna ha så det va bara att åka hem och tvätta och sen ringde jag hennes pappa och frågade han om han ville va med och ge henne det .......han tyckte det va jättebra så det blev så att vi köpte det till henne och hon är jättenöjd :D så i morgon ska jag dit och puzzla ihop det :)  Vi åkte till Maxi oxå och hon köpte gardiner till köket.
Åkte från henne kl 19 och sa till henne att vila upp sig tills i morgon. Jag är lite nervös för att hon kommer att bli dödstrött när det är dax för förlossningen och det är ju inte bra.
Gjorde nån ny maträtt i dag som gjorde att jag kom att tänka på brandsläckare......usch så starkt det va och ändå hade jag i massa matlagningsgrädde för Gabbe är ju här och han kan ju inte äta så stark mat......men men han åt ganska bra men till slut så sa han att det va för starkt.......han är ju otroligt duktig :D trodde inte att han skulle kunna äta så mycket av det.  Efter dagiset va han hemma med sin pappa när vi Sesse åkte runt och dom hade kul...dansade på dansmattan......det älskar dom båda två, sen när jag kom hem ville Gabbe visa mig hur han dansa och han är bara så söt :)
nu ska jag bara ta det lugnt en stund innan jag ska gå sova.....är skit trött :S
Men ni får ha det så bra och natti natti på er alla.......over and out.

Stackarn :(

Det är vad som hände i går.
Min dotter är helt slut nu, hon hade sovit hela natten och vakna inte förrän kl 9 när jag ringde henne. Jag åkte dit lite senare och vi möblerade om och stack till willys så hon kunde handla, sen bjöd jag henne på mat här hos oss och det ville hon så gärna.....efter det skulle vi till Maxi för hon skulle kolla nåt där men hon somna i min säng och jag ville inte väcka henne så hon fick sova nästan två timmar...så Maxi får vänta.
Gabbe ville spela direkt när han kom hem men det fick han inte......jag är kanske taskig men jag försöker lära han att det finns mer i livet än spel och tv......så han gick in på sitt rum och rita en jättefin bild till sin pappa och sen lekte han med sina bilar. Senare på dan fick han spela i en timme.
Pratade med Kiddi min son och sa till han att jag sakna han men det tyckte han va konstigt för han hade åkt i söndags, men så är det med oss mödrar vi vill ha våra barn så nära så möjligt.
Annars hände inte mycket, bara det vanliga.
Körde Sesse hem kl 21 och sen satte jag mig här och pratade med Mira......va nåt strul med msn som vanligt så hon trodde jag hade blockat henne hahahaha aldrig att jag skulle göra nåt sånt. men iaf så kunde hon inte se att jag va online.
Men men nu är det ny dag med nya tag. Sa till Sesse att jag tänker inte väcka henne i dag utan hon får sova så länge hon kan. Nu är det inte långt kvar så hon måste vila så hon orkar med förlossningen :) Men vi ska till Maxi i dag och hon ska köpa gardiner till köket. Sen ska hon packa väskan som hon tar med sig till BB och vi ska göra i ordning hemma hos henne så att allt är klart när han kommer till världen.
Det va nog allt denna gången, ha det bra...
Over and out

Ny dag.

Då va man uppe igen.....trött som satan är man oxå.
I går va jag faktiskt duktig, packade ner alla julsaker och fick i ordning här hemma.......måste ändå dammsuga och torka av alla golv men sen är det klart. Hinner nog inte göra det i dag eftersom jag ska till Sesse och hjälpa henne.
Stackarn ringde mig i går kväll och berätta att det fanns massa myror (fortfarande) i hennes lgh....inte kul alls så vi ska till TF och prata med dom......nu får dom fan göra nåt åt det......blää......hatar såna småkryp.
Efter det ska jag köra henne till Willys och hon ska handla blöjor och lite andra grejer till bäbisen :) sen blir det att möblera om hemma hos henne, hon ska ha det stora rummet till sig och bäbisen.
I går va jag med henne hos barnmorskan och fick se en pytte pytte pytte liten hand aww det är så gulligt, hon kollade om lillen hade fixerat sig och det hade han gjort.....sen ska hon dit den 23 igen men jag tror inte att hon kommer att gå dit då för då har han kommit till världen.....så jag tackade barnmorskan för allt och hon bara log och fråga mig om jag va säker på att inte komma dit igen och jag sa bara ja det är jag :D   Hoppas att han kommer snart. Sesse är ju så trött nu stackarn.
Kiddi åkte hem i förrgår och jag saknar han fruktansvärt mycket......en helt underbar tid fick vi med honom nu. Han ska komma hit i feb och då kommer Alexsandra med honom :) blir kul att få träffa henne. Har pratat med henne på msn och hon verkar va hur gullig som helst.....tycker om henne redan :)
Nä nu blir det lite kaffe och sen frukost till Gabbe sen får vi dra oss till dagiset......det va ju stängt i går när vi kom dit hahaha det hade jag glömt. Blir ju så när han bara är här varannan vecka.
Men ni får ha det så bra

Go morgon!

Då har en ny vecka börjat och Gabbe har kommit hit, han kom hit i går......lilla sötisen :D Men i allafall så ska han till dagis kl 8:30 sen ska jag med Sesse till bm......blir kul att höra vad hon säger för nu ska hon kolla om lillen har fixerat sig :D så spännande. Sesse sov här i natt om man kan säga att hon sov för hon tyckte det va så varmt här så mycket sömn fick hon inte stackarn :(
Vet ni vad? Jo helt rätt jag ska försöka städa här i dag om inget annat kommer upp ;) bort med julen nu. Måste bara fixa det för har lovat Sesse att hjälpa henne sen hemma hos henne, hon ska byta rum.
Har inte så mycket att säga nu för man har ju precis vaknat eller så, men i allafall så som jag sa i går så va vi hos Antti och Mira och måste bara säga det (hon hade ju skrivit kommentar om det i går) så är det alltid nice att komma till dom......det är två helt underbara människor med 5 barn som vi tycker väldigt mycket om och Mira jag vet varför märkte det i går.....en stor bamsekram till dig.
Men nu ska jag sluta för denna gången ska fixa frukost till lilla sötisen :)
Ha det bäst

Blev inte som jag ville!!!

I går skulle jag ju ta ner alla julgrejer men det blev inte så, i stället fixade vi bäbiskläderna och sen åkte vi till ÖB och Coop......körde Sesse hem och sen åt jag. På kvällen kom Sesse och Kiddi hit och vi glodde på tv hela kvällen.
I dag vaknade jag kl 9:50 fick panik för jag skulle va hos Sesse kl 11 och hjälpa henne med tvätten.....det som va kvar från i går. Åkte dit kl 11 och vi sorterade alla bäbis kläder och slängde i tvätten...väntade tills det va klart sen i torken, efter det åkte vi till Rusta och handlade lite sen va det tvätten igen :S sen hem, duscha, slå in presenterna  och iväg till Annti och Mira för vi skulle va där kl 14:00 Charlie och Elias fyllde 2 och 5 år....satt där en stund men sen va vi tvungna att gå hem och städa lite här fixa nåt att äta och sen ska jag iväg igen till Västerås......Kiddi ska möta sin kompis där för nu ska dom börja jobba igen.....
Alla mina dagar är liknade denna dag så jag är skit trött irriterat och pisst på allt och alla, inget blir som jag vill att det ska bli och ingen ide att planera nåt för gör jag det så kommer nåt i mellan och allt blir bara en röra......lika bra att ta dagen som den kommer.
Hoppas bara att Jonathan visar sig snart så blir det nog lugnt ett tag, det är ju inte så långt kvar så man är på helspänn hela tiden att nåt ska hända :D

Nu ska julen bort!!

Nu är det 5 jan och då får man väl packa ner julen :( tycker faktiskt att det är skönt att bli av med alla julgrejer men ändå så saknar jag dom ner jag har plockat bort dom.....men det går ju inte att ha dom hela året och man skulle nog bli ganska trött på det oxå...hehe..
Sesse kommer hit snart och då ska vi tvätta massa bäbis kläder:D och det blir ju kul. Nu är hennes lgh klar och det är ju jättefint hemma hos henne. Så nu fattas bara att bäbisen kommer till världen.....så Jonathan visa dig nu!! :D
Ah han lyssnar inte på mig.
Kiddi och Sesse va här i går och vi åt Tacopaj och sen dansa vi på dansmattan, Sesse skulle bara titta på för hon är ju ganska så trött nu stackarn men hon kunde inte låta bli så hon dansa oxå lite men fick skippa alla hopp. Sitkul va det :D
Snart är Kiddis jobb hos Vattenfall klart så vi hoppas att han ska bo ett tag hos Sesse eller tills han får ett jobb och lgh.....känns helt underbart att ha han här, det va länge sen man kunde umgås med han så mycket och det har jag faktiskt saknat.
En timme senare: Nu har jag vart och mött Sesse på vägen och vi har vart i tvättstugan och slängt i massa bäbiskläder......riktigt kul att tvätta så små kläder hihihi.
Ska umgås med Sesse lite nu men ni får ha det så bra.........Bye bye....over and out

RSS 2.0