Torsdag!

I tisdags så gjorde jag inte så mycket, var allmännt ledsen och orolig :( Vi hade fått lite problem med en viss person och det va inte alls kul :( På kvällen vart jag bjuden på vinkväll med mina tjejgrannar men jag kände inte alls för att göra nått kul och ville inte lämna Markku ensam heller efter allt som hade försigått på dan. Men till slut så gick jag dit iaf för Markku ville det och han tänkte bara spela poker för att få tankarna på nått annat. Hade faktiskt skitkul med dom som vanligt. Tack mina fina vänner! <3 Ni är bäst!

Onsdag vart man lite seg men hade tvätten och det va inte lite så fick låna torken ute hos Mira, jag älskar att hänga ut tvätt, tycker det är så roligt och tvätten luktar så gott oxå :)

Satt barnvakt för Mira en stund oxå och passade på att klippa gräset hos dom och en äldre dam som kan inte det själv så jag har lovat henne att jag tar hand om det, så slipper hon oroa sig :)

Pratade med min syrra och jag ska få låna hennes lgh i sommar när jag åker ner till Svenljunga, ska få träffa dom oxå...YAY.. det va ju ett tag sen :D LÄNGTAR!!! Mira och hennes man funderar på att följa med dit, vi ska ju bada i havet och hitta på nått kul att göra :) Hoppas dom följer med!! Hahahaha då ska vi trängas i en trea vi alla :P hihi dom är 7 och vi 3 hahaha blir bara kul, jag har inga problem med det iaf men vet inte vad dom tycker om det :P

Var ju hos läkaren i tisdags som fick kolla upp mina utslag och jag fick mediciner för det. Hon tror att jag har kommit i kontakt med något som jag är då väldigt allergisk mot och jag har ingen aning om vad det kan va jag har kommit i kontakt med :/ Men iaf om det inte har försvunnit om en vecka eller blir mer ska jag komma tillbaka. Och i dag så verkar det inte försvinna för det har blivit mer.....prkl.....andskotans......jävlar...

Hade tänkt få låna Alexandras lgh i Stockholm men dom hade bytt lgh mot en i Gävle :/ Tråkigt för oss men kul för dom :) Hade hoppats på att få va där över helgen nu men det blir inte av.....får hitta på nått annat att göra.

Nu ska jag ut i solen så ni får ha det fint!!

Over and out!!

Måndag.

Det va i går det. Men iaf så gjorde man inte så värst mycket.

Solade en stund och försökte planera in alla tider med Gabbe nu på sommaren för vi ska ju ha gäster :D Min dotter och hennes sambo kommer hit i sommar. Gick någorlunda bra att få allt att stämma, får vänta på vad Annika tycker om det men hon verkade tycka att det va helt ok :)

Var en sväng hos henne och hämta lite grejer från Gabbe och Markku.

Sesse ringde och jag fick prata med Jonathan och se han i webcam, jösses så söt han är och han har blivit så stor!! Han ville inte sluta prata med mig och babblade på som bara den :D Berättade massa och allt och inget hihihihi sååå söt!!

Satt en stund hos Mira och sen vart det att göra mat och sen slappa hela kvällen :)

I dag vaknade jag inte förrän kl halv nio!! Nice!!
Ringde till vårdcentralen och dom ringer upp senare, har fått massa utslag på mina armar och ben och jag vet inte om det är solexem eller allergi mot pollen :/ Har ju fått det innan och det ser ut så men då måste jag ha mediciner och mina är för gamla :( Har ju oxå fått solexem men det ser inte ut så. Så jag tror det är det andra.

Nu har jag inte något mer att berätta så ha det fint alla.

Over and out!!

Helgen.

I fredags lämnade jag av Gabbe till sin mamma, var jättejobbigt att lämna han :/

Sen vart det lite shopping med Kristina som hade vart så snäll och köra mig, Tack igen Kristina!!

På kvällen var både jag och Markku så trötta så vi somnade ganska tidigt :P

På lördagen åkte vi med Mira och Antti till Vilsta marknad och det va ju kul, flera år sen jag var på marknad :)

Köpte ett par T-shirt till Markku och en hatt, Gabbe fick en t-shirt och jag en topp. När vi kom hem åkte jag och Mira till tunapark och då köpte jag skjorta till Markku och två toppar till mig plus underkläder. Till Gabbe hade jag köpt två långärmade tröjor, tre t-shirtar och bok om småkryp som han ville ha :)

När vi kom hem blev det att fixa maten till grillen för vi skulle grilla tillsammans. Efter maten spelade vi mölky och sen blev det brännboll med alla barnen till kl halv 11 på kvällen :P Jag måste bara säga att det är första gången jag spelar brännboll och jag suger på det hahaha...

Söndag tog vi det lite lugnt bara, jag städade och Markku hjälpte Antti med bilen och han bytte luftfilter på min oxå :) Åkte med Mira en sväng till Rusta och Willys så vi handlade lite sen vart det lugnt och vi Markku tittade på ett par filmer innan vi gick och la oss.

Saknar plutten! Har vart så tyst och tomt här utan han.

Ha det fint alla.

Over and out!!

Soligt :D

I dag är det varmt och skönt ute!!
Vet inte riktigt vad jag ska skriva om nu men kan berätta att jag och Markku fixade picknick till ungarna på gården och bjöd på tårta, kex, kanelbullar och saft. Sen har vi umgåtts med våra underbara grannar.

Jag har lovat att va husvakt til en av våra grannar när dom ska iväg, vi ska ju va hemma den veckan så det är inga problem :) Vi har funderingar på att åka på kryssning över midsommar till riga men inget bestämmt ännu. Det hade ju oxå vart prat om att eventuellt åka med min son och hans fru och det skulle ju va kul det med. Sen ska vi förmodligen till Svenljunga en sväng i sommar och hälsa på min mamma och alla man känner där :D Plus att ta en sväng till Gekås, måste köpa kläder till Gabbe.....ska iaf till tunapark och köpa lite till han nu på fredag :D

Vill så få lgh på bottenvåning!!! Så man kan grilla och pyssla lite i sin trädgård. Ja ja det är ju mycket man vill men lite man får :P

Elias fick sova över här i natt för dom hade lan hihihi.......på kvällen fick dom lite kex och saft och det va ju super tyckte dom :P Klockan 10 fick dom stänga av och gå sova.....tog inte så lång tid för dom att somna :P

Jaha nu ska jag ut i solen igen. Ni får ha det så bra :)

Over and out!!

Ledsen :(

Vet inte varför men har vart väldigt konstig dom senaste dagarna.....känner mig så ledsen, orolig och konstig. Inte alls som jag brukar va. Har fått till baka min yrsel och ganska kraftigt nu och det är ju inte alls kul :/

Men annars går livet som vanligt.

I dag blåser det som fan här och ingen sol visar sig heller. Gabbe är ute och leker med sina kusiner och Markku hjälper Antti med bygget av vindskydd. Jag ska snart ge mig av till Mira.

Syrran ringde innan och det är ju alltid kul att prata med henne :) Hon är så duktig tycker jag, hon ska börja skola till hösten (44 år gammal) Så duktigt av henne!

Har inget att prata om nu så ska sluta skriva massa skit som ingen vill läsa.

Ha det fint alla.

Over and out!

Regn :/

Usch va tråkigt väder det är i dag då!

Vaknade strax innan 8 i dag och gav då Gabbe frukost, han blev lite otålig att vänta på att klockan blev 9 för att gå och leka med sin kusin/vän Elias :) Men nu har dom vart ute och lekt och kom in en sväng för att rita lite. Gabbe gjorde en fin bild till mig som jag funderar på att tattoera på mig :P

Ska snart fixa lunch till sötisen och sen fortsätta att tråka ut mig här vid datan.

Som jag sa i går så va vi på skolavslutningen, den skulle ha vart i två timmar men som tur är så drog dom inte ut på tiden utan det sluta en halvtimme tidigare.
Efter det blev det fika som Mira och jag hade ordnat till ungarna :) Alla va så fina och söta och jätteglada över att nu va det sommarlov!!! När vi väl var där så hjälpte jag Jocke med ungarna för Kristina kunde inte va med, men det va ju inga problem.

Gabbe blev överlycklig över kläderna och när jag höll på att kamma hans hås så sa han: Åh va fin jag är, och jag sa ja visst är du....riktigt fin och söt :) Han blir så glad för minsta lilla man gör för han :) <3

Nä gott folk nu blir det lunch här, så ha det bra alla och sköt om er!

Over and out!!

Skolavslutning!

I dag är det skolavslutning hos barnen här i Torshälla så det ska bli kul. Gabbe gick till skolan i morse tillsammans med sin kusin Elias :) Han vart så nöjd med kläderna jag hade köpt till han, han sa: Såå bra att du köper kläder till mig Kornelia...dom är så snygga :D Sen fick han ge keps till Elias så nu har dom likadana.....dom var så coola när dom gick iväg hihihi.

Blir kul om allt går som planerat nu..........vi har funderingar på att flytta ihop igen och ta en 3 eller 4 rummare så vi får plats för alla :) Hoppas hoppas det går!!! Vill få veta det NU om det går, har inget tålamod att vänta!!

Nu blir det att röja lite här hemma och sen kanske ta en kopp kaffe hos min fina granne om hon orkar med mig :P

Skriver senare hur det vart på skolavslutningen.

Ha det fint alla. <3
Over and out!

Jepp I know! Jag är sämst på att uppdatera :P

Jaha då vart man här igen, mycket har hänt sen sist, men jag ska va snäll och inte ta upp allt här och nu :P

Har umgåtts mycket med mina grannar, Mira/Antti och Kristina/Jocke så inte har man haft tid för att sitta inne och när min älskling kommer hem så blir det att vi umgås.

Vi har våra funderingar att flytta ihop igen och hoppas det kan bli av snart!! Orkar inte ha det så här längre....vi vill jo ha Gabbe hos oss och nu finns det ingen plats för stackarn. Men klart vi har han här när vi ska men vi vill att han ska va mer hos oss än han är.

Åkte iväg i går och köpte kläder till han, skitsnygga!! Han måste ju ha nyja kläder till skolavslutningen :D Lilla tuffingen :)

Sommaren har kommit och det har ju vart underbart, men i dag är det molnigt så man passar på att städa och skriva blogg :P Har tvätten i dag med....bläää.....tråkigt!!

Om solen skiner i morgon ska jag åka med Mira till stranden och vi ska njuta av sista dagen helt själva innan barnen får semester :P

Nu ska jag sluta men ska försöka skriva här lite då och då!
Ha det fint alla.

Over and out!!

RSS 2.0