Är hjälp behövs!!

I dagsläget har man inte rätt till sjukskrivning när man har förlorat ett barn. Sjukskrivningar är endast till för sjuka eller skadade. Som att man inte är skadad när man har förlorat sitt barn...? Vi vill få makthavarna att ändra på hur systemet ser ut idag. Vill ni vara med och förändra för de som har förlorat det mest dyrbara i livet, klicka här http://www.namninsamling.se/index.php?nid=2375 och skriv in ert namn.

Tack på förhand, underbara ni som vill vara med och förändra!


Sluta röka :D Eller inte :(

Fredagen den 12/9, jag och Sesse ska sluta röka i dag.
Hade bara 6 cigg på morgonen och det brukar inte ta så lång tid att röka upp det :P men konstigt nog så hade jag dom hela dan och framåt kvällen:P
Men när kvällen börja närma sig blev man lite snål med rökat :P rökte bara några bloss sen fimpa och SPARA DEN!! Sen vid halv nio så va det sista fimpen :S hjälp!! Vi Sesse satt på balkongen och skratta nästan ihjäl oss för vi tyckte vi var så patetiska och helt värdelösa att inte bara kunna sluta här och nu typ :D Jag sa till henne ja Sesse nu kan vi skratta men hur fan blir det i morgon sitter här och letar fimpar (ett skämt bara) Så då var dom slut!!
Kvällen gick utan några som helst problem va uppe till klockan ett och tyckte inte det va så jobbigt.

Lördagsmorgon vakna jag klockan 10 och kände mig hur pigg som helst och INGET röksug....YAY....tänkte att om det blir så här bra så är det inga problem :D Gjorde kaffe och när det va klart hämta jag en kopp och satte mig vid datan och kollade lite netlog, om nåt hade hänt när jag sov :P Kopp nr 2 hämtades och tillbax till datan...läste bloggar och massa annat men sen börja jag känna att jag blev lite konstig :S mina armar blev som bly!! och jag tänkte bara fy fan ska man bli sjuk nu....inte riktigt rätt tid för det...men sen gick det över phew.
Tänkte spela lite poker och bara ta det lugnt denna första dag som en helt ny rökfri människa......så härligt:D
BOOM nu slog det till igen och inte bara mina armar utan benen va som deg oxå.....va fan....vad är det för nåt?? Sen släppte det...thank god :) Och BOOM igen nu var benen som deg, armarna som bly och allt snurra och jag blev illamående oxå...bläää..
Började fundera på va fan det kunde va....hmm....har ju slutat röka några gånger och aldrig fått nåt sånt.....hmm...kan det va nåt virus på g?
Kollade datan och sökte efter nån information om hur kroppen kan reagera när man slutar röka, alltså negativa saker om det.....
abstinens. Hitta bara att man kan ha svårt att konsentrera sig (det har jag redan) rubbningar med matsmältningen (har jag redan) och sen va det ett till men det kommer jag inte ihåg vad det va för då var jag så dålig att det blev svårt att läsa och förstå vad jag läste :( Dagen gick och jag åt för att bli av med illamåendet (hjälpte inte) ringde Sesse och kolla hur hon mådde, hon hade det bra.....då började jag gråta oxå :O Sen skulle jag städa undan i köket och blev flyförbannat (på vad vet jag inte) men hade gubbana med dom vita tröjorna sett mig hade jag fått låna en :P för jag svor (för mig själv) slängde saker i diskhon och spillde vatten överallt och blev riktigt vansinnig på mig för att göra det. Sen ställde jag mig framför diskhon och höll mig i bordet och sa till mig själv: lugna ner dig för det är bara ciggen som gör dig arg! Ingen annan!! Till slut så blev jag lugn, disken fick vänta :P Försökte sova en stund men det gick inte för jag hade sånt illamående och trodde jag skulle spy.
Lördag kväll, hanterade det inte längre för jag fick gråt attacker illamående och allt det andra hela tiden och det blev värre med varje timme. Tänkte så här att om jag fortsätter så kommer jag säkert att ta kål på både mig och sambon innan söndag! Ursäkter tänker ni och ja det är kanske rätt men jag har slutat flera gånger och höll upp i 7 månader som längst men jag har aldrig fått nåt liknande det där.
Iaf så bestämde jag mig för att gå och köpa cigg, sa det till min sambo och jag tyckte jag var så dålig människa att inte kunna göra det jag sa att jag skulle göra. Så ynklig patetisk och dålig!! Det var vad jag tyckte om mig själv.
Gick till affärn och dom som såg mig trodde säkert att jag hade druckit en del för jag va som en full höna när jag gick dit, vinglade hit och dit :S
Köpte cigg och när jag kom ut funderade jag på om jag skulle ta en direkt eller vänta tills jag kom hem....öppnade packetet och tog ut en....höll den i handen och sen tände jag skiten, tog två  eller tre bloss sen vågade jag inte mer för var rädd för att tuppa av där ute. Kom hem och tyckte inte alls om mig själv... hade ju bestämmt att jag skulle va rökfri när jag skulle till min son och hans underbara flickvän (snart sambo :D ) men icke sa nicke nu rökte jag igen :( Och efter en cigg mådde jag mycket bättre :S
Ja man tror man är så stark men ack vad man kan bedra sig:(
Vill säga att jag hade faktiskt inget röksug på den tiden och hade jag hittat nån som helst information om vad som hände med mig och hur länge det skulle pågå så hade jag försökt att hålla ut, tycker att det är gansa så konstigt att dom inte kan berätta lite om det nekativa som händer precis när man slutar och inte bara att man får smaksinnet tillbaka och luktsinnet (och luktsinne har jag så det räcker för många personer, så det har inte försvunnit)
Men iaf så är jag nu en människa som röker (fortfarande) och har dålig kontroll över mig själv :(
Dang it, nu blev det så där jättelångt igen :S
Ha det bra alla
Over and out!

Kulikul!!

I går hadde jag lovat Gabbe att ta en promenad med han och det gjorde jag. Gick en runda och sen gick vi med Sesse hem till hans mamma för hon skulle ha Jonathan över natten.

Satt där en stund och snacka skit, Gustav skrämde nästan livet ur mig....hahaha vilka reflexer man kan ha hehehe han skulle bara visa mig sin RÅTTA :S Usch och fy gillar dom inte alls så jag flög upp från stolen och skrek...AAAAA som en riktig kärring :P

Sen på kvällen hade vi hur kul som helst :D Spelade Guitar Hero och dansade på dansmattan och sen till slut sjöng vi Singstar, barnen hade skit kul....dom hade fått lov att va uppe så länge dom bara orka hahaha Gabbe brukar slockna klockan halvtio om han ska va uppe hela natten som han brukar säga hihihi. Men i går höll han sig vaken till halv 12 :O och då hade Jasse somnat. Undrar vem som kommer att bli en liten tröttis i dag, kan det va Gabbe? Hihihi

Sesse var här och Mika kom hit en sväng oxå :D Riktig riktig kul.

I dag had vi tänkt gå till torget men vi orkar inte för det regnar som fa.... så det får vi göra i morgon.

Hahaha lyssnar på syskonen, dom fick spela och dom ska turas om.
Hehe...
Gabbe: nu är det min tur..
Jasse: Nej jag ska spela en gång till..
Gabbe nähe du har spelat nu är det min tur...*låter lite arg*
Jasse: Du har redan spelat tusen gånger..*låter irriterad*
Gabbe: jag ska spela nu annars säger jag till pappa...*väldigt arg*
Jasse: ja gör det då...*typ skiter i vilket*
Gabbe: PAPPA jag får inte spela Jasse spelar hela tiden...*arg och besviken på sin syrra*
Jasse: Han HAR fått spela tusen gånger.....*pisst på sin bror*
Markku: Om ni inte kan turas om utan att bråka stänger jag av det....*väldigt bestämmd*
Helt tyst i huset :D och nu turas dom om hihi Dom älskar varandra :D

Skriver lite senare kanske om nåt händer här i dag, ska ju spela en turnering så om jag kommer vidare eller hur det nu blir så kanske jag berättar det:)

Ha det fint alla!

Over and out!

Lite allt möjligt.

I onsdags gjorde jag inte så mycket.
Satt och väntade med spänning att Alexandra skulle komma online för hon hade vart i väg och kollat lite grejer och jag ville veta hur det gick..och allt gick bra!

På eftermiddagen kom lilla filuren till oss :) han hade vart med sin mamma i spanien....så trött han var stackarn...helt slut.

Han fick lite energi iaf när han fick prova sina nya kläder :)
Supernöjd blev han, hans egna ord: Jag ska aldrig smutsa ner dom här kläderna och oj riktiga hip hop skor och sen såg man ett smile som sträckte sig från öra till öra :D

Annika va så gullig att skicka oss bilder av han som hon tog i spanien:) så lite får ni se kanske:)

I går gjorde jag ett quiz i poker och klarade det efter 3 försök, Så nu väntar jag på att få mina 50 dollar att spela för:D Markku har så klart redan fått sina, blir säkert att jag inte får för vi har samma adress :S Då blir jag vansinnig.

Sesse kom hit med Jonathan så klart:D och vi tittade på tv en stund och sen spelade dom lite guitar hero, efter det badade Sesse Jonathan och jag tog lite bilder och filmade. Han hade riktigt kul:) Gabbe och Jonathan lekte lite och dom gillar verkligen varandra :) Helt underbara sötisar:)

Så då har jag inte mycket mer att säga.

Ha det fint alla och glöm inte att kommentera!!

Over and out!


Suck!!

Suck....mår inte alls bra nu:(

Har vart i tvättstugan och det gick bra. Sen gick jag och Sesse till torget och jag pratade med Tf om nytt förråd men det va redan utlånat.......... Dang it. Men jag ska ta ett snack med dom som har det och kolla om dom vill byta.

Sen pratade vi Sesse om allt och inget men till slut så började vi prata om hennes liv och hur det går och hon mår inte alls bra :S

Hon är trött på att behöva få hjälp hos soc (och det kan man förstå) hon får inget jobb, hon behöver mer pengar för det hon har räcker inte till.
Hennes son växer så fort att hon hinner knappt köpa kläder till han innan dom blir för små och han äter otroligt mycket, och det är ju bra men det behövs pengar till alla olika behov. Men det räknas inte med i NORMEN!! Ja jag vet att hon ska va nöjd med att hon får hjälp och alla vet att man inte ska leva nått lyxliv på soc men hallå man ska ju kunna leva eller?
Hon har räknat ut att om hon bara köper nutrilett till sig får hon i sig alla vitaminer och då blir det pengar över till hennes son, och då kan hon köpa gåstol, kläder och lite leksaker till han så småningom :( Helt sjukt.
Eller så får hon flytta till Island med han så att hon kan börja jobba och det är det som tar kål på mig, att inte få följa hans uppväxt...jag har ju vart med från allra första början och nu kanske det blir inget mer av det:( Men jag kan ju inte tvinga henne att stanna kvar för min skull, jag kan ju inte hjälpa henne ekonomiskt tyvärr :S
Så nu har jag fått rensa min hjärna lite:)

Ha det fint alla och ett stort tack till er som har skrivit kommentarer :D

Over and out!

Dang it!!

Skulle inte ha vart så kaxig i går....dang it dang it dang it :S
Jag förlorade varenda jädrans game AARRRGGG!!

Sitter här nu och är fortfarande irriterad för att jag förlora, skrev till och med till dom jag spelade med och frågade hur många dagar dom hade spelat....jävla idioter.....all in kryp som inte vet när dom ska folda.
Nu tycker ni säkert att det låter lite dummt men det är ju så att man förlorar ofta mot nybörjare för dom kan inte poker och vet inte när dom ska folda utan dom callar varenda hand och sen har dom sån otrolig tur dom jä... Men iaf så ska jag testa spela lite i dag och går det inte bättre så får jag vila ett par dagar.
Jo det hände ju lite konstigt när jag spelade, hade par i damer och gick all in efter floppen. (floppen: j,6,7) en calla och hade ingenting. sen efter river hade jag alltså mitt par på hand i damer och par i bordet sexor, var ju jättenöjd men sen ser jag att hela potten åker åt fel håll :S VA VA VA VA det va ju mitt men NEJ då ser jag att det står att den andra hade par i damer och sexor ÖÖHHHH HALLÅ det va mina damer if you dont mind...
Sen handen efter gick jag all in igen hade bara skit på hand och nästan inga marker kvar men då fick jag potten :O jag hade inte träffat ett sk...och det stog att jag hade fått str8.... Helt psyko.

Så nu kan ni tycka synd om MIG!!

Blir tvätten snart så man får väl börja sortera den och hålla tummarna att det inte blir missfärgad.

Ha det fint alla.
Over and out!

Lite smått från dagen:)

Tänkte skriva lite till innan jag spelar, ska spela sit and go på pure play poker...och så klart så vet jag resultatet hahaha kommer alltid på första eller andra plats :P

Jo.. i dag åkte jag med Sesse till Maxi i skiftinge för hon skulle köpa kläder till Jonathan som hon och gjorde....skit fina kläder.....lilla tuffingen hade inget som helst intresse för det hon köpte för han hade fullt upp med att glo på allt folk där:P

Jag var sååå nära att köpa en tröja till Gabbe för den va sååå snygg men jag har precis köpt kläder till han och Markku stryper mig om jag köper mer :P SÅ allt jag köpte var fläskfile och sånt till maten.KUL!!  NOT!!

Kom hem och fixa mat till oss..mums... fläskfile med vitlöksostsås och klyftpotatis...mumsillibaba.

Pratade lite med Alexandra på morgonen och hennes allergi hade kommit tillbaka :( stackarn.....styrkekram till henne..fick veta att Kiddis förkylning är bättre och han hade åkt hem från Alexandra....jo det är ju måndag så han måste ju jobba.

Fick tid hos läkaren i nästa vecka och hoppas att det går bra :S

Så nu kan ni inte säga att jag inte uppdaterar;) Har ju vart jätteduktig nu :D

Men det får räcka för denna gången för i'm a very busy women :P

Ha det fint alla och snälla skriv en liten kommentar!

Over and out!

Skit bra dag :S

I fredags fick jag ett vitt kuvert från Island som innehöll den roliga nyheten att jag va tvungen att skicka ett nytt läkarintyg till dom så att jag kunde få behålla min pension, faaaan säger jag bara. Varför måste dom hålla på så där, varannat år måste jag skicka in det men ändå så vet dom att det inte blir nån förändring på min hälsa:S
Ok jag ringde min läkare som jag har haft alla år och fick reda på att han har slutat :( så nu får jag träffa en helt ny läkare som har aldrig träffat mig och vet ingenting om mig..usch och fy... Hoppas bara att det inte tar för lång tid att fixa dom papprena för då blir jag utan pengar och det vill jag inte va med om:( Sen får jag betala 4-500 spänn för läkarintyget av min höga pension. Blir så trött på allt det där.
Förstår inte varför det inte räcker att jag skickar papper från försäkringskassan här, för dom vet att det inte blir nån förändring.

Markku har vart på arbetsförmedlingen i dag och det gick väl bra:) Dom ska kolla upp kurser till han och sånt.

I morse vakna vi upp vid ett ljud från 100 borrar (kändes så iaf) men det lät som att det va 100 pers i sovrummet som borrade i betong :S och där hördes det minnst. Vad dom höll på med vet jag inte men jag fick prata med vårdcentralen när dom höll på och stackars damen på andra sidan telen undrade va det va för oljud hahaha.

Så dagen i dag har börjat bra och jag hoppas den slutar bra med :P
Ha det fint alla.
Over and out!

P.S. Läs min dotter blogg :D www.soulstone.blogg.se

Jag efter en jobbig dag.

RSS 2.0