Hela veckan!!

Jaha nu har det gått en vecka sen jag skrev i min blogg :S att det alltid ska ta sån tid för mig att ta tummen ur röva.

Fredag förra veckan hämtade vi Jonathan halv fyra, kändes lite pirrigt att gå med han hem till oss och veta att han skulle va där hela natten :D
När vi kom hem fick han mat och sen satt jag och prata med han en bra stund....han är så söt.
Jasse och Gabbe tyckte det va jättekul att vi hade han här:) Kl 8 på kvällen åt han igen och han va så lugn och go, han somnade ca kl 9 och kl 10 gick vi och la oss och jag flyttade Jonathan in till vårat sovrum och han bara sov. Han skulle få mat igen kl 12 men han sov till kl 4:30 på morgonen, då vakna jag av han mumla lite i sin säng:) så jag gick upp och gav han mat och sen la jag han igen, han somna direkt. Kl 8 på morgonen vakna jag igen då hade Jonathan vaknat, Gabbe och Jasse hade vaknat långt innan och Markku va redan uppe med dom....så fort dom hörde att Jonathan va uppe skulle dom in till oss men jag hörde att Markku sa till dom att det fick dom inte dom skulle vänta tills vi kom fram :)

Jonathan va så glad när han vakna, fick sin mat och sen prata vi en hel del;) Efter ett tag så bada jag han och det va ju kul:D Sen skulle vi ut och gå, hade inte tänkt väcka Sesse förren kl 1  för jag visste inte hur länge dom hade vart och festat. Men hon ringde hit kl 10:30 och då va vi typ på g ut men hon ville följa med på promenad:) så vi vänta på henne.

Vi gick en sväng och hamnade hos Antti och Mira:) Väl där fick vi höra att dom hade vart sjuka hela bunten och Mira va ganska så dålig, såg sjuk ut stackarn..så vi stannade inte så länge där för vi ville inte ta in Jonathan där. Men vi fick låna Guitar hero av dom och jag tyckte inte det va så roligt:S tänkte bara att nu så blir det bara det i helgen för Markku tycker så mycket om det.

Barnen fick leta efter sina påskägg:D Gabbe har väntat på det hela veckan för han tycker det är såå roligt att få leta efter dom och inte bara få dom i sina händer på morgonen, det tog en bra stund för dom att hitta dom:D Gabbe hade nästan gett upp men till slut så fick han hjälp av sin syster:D så dom hade en del att smaska på under dan.

Strax innan två åkte jag och hämta min Son Kiddi och hans flickvän Alexandra på tåget, helt underbart att dom kom hit:D
 När vi kom hem gjorde jag i ordning maten, när vi hade ätit lammstek och gott så tog vi en eller två drinkar;) och sen blev det guitar hero, Kiddi tyckte det va skitkul:) men jag och Alexandra va bara trötta på ljudet från det. Sen blev det dansmattan och sing star:D efter några timmar hade Markku somnat och sen somna Alexandra men jag och Kiddi sjöng här till kl 3 på natten Hahahaha ojojoj va kul det va. Inte ofta man kan ha så kul med sina nära:) Kiddi är faktiskt rolig att festa med och det va första gången jag festa med Alexandra och det va kul:D
 Btw jag provade spela den där skiten och det va helt ok.

Söndag: Gick upp sent,städade här lite och sen spelade vi guitar hero, ångrar mig att jag prova det för det är beroende framkallande sååå otroligt kul. Kl 2 hämtade Annika Gabbe, och efter det fortsatte vi spela och vi spelade och spelade tills mina armar och fingrar va helt slut:S haha men kul va det.

Kiddi Alexandra och Sesse samt sötisen kom hit kl 7 och vi åt. Hade gjort nån ny rätt såååå gott, Fläskfile med kantarellsås ja eller det blev en gryta...men gott va det.

Dom stannade inte länge här, men jag och Markku spelade lite (ovanligt) och sen kl 1 så va jag helt slut och vi gick och la oss.

Måndag: Kiddi och Alexandra ska hem i dag:( önskar att dom bodde lite närmare oss så att man kunde träffas oftare, Alexandra är helt underbar tjej...så glad för Kiddi att han har träffat henne. Tycker väldigt mycket om henne, som jag har sagt innan så kännst det som om vi har kännt henne länge. Det att hon kommer hit med Kiddi hoppas jag att är för att hon gillar både Sesse och Kiddis knasmor:D

Åkte med Jasse till tunapark där hennes mamma skulle ta henne, sen hem och hämta Kiddi och Alexandra. Åkte med dom till tåget och därifrån åkte vi till Janne, Markkus kusin, han behövde hjälp med datan. Markku fixa det som gick att fixa men sen drog vi hem.

Sen har det vart typ att vakna äta sova spela guitar hero, gick med Sesse en promenad förrgår och i går men hade fullt upp i går så det blev bara en kort promenad...en timme typ. Städade i går och sen åkte vi igen till Janne för han hade behövt router som jag hade nånstan liggandes så nu har Markku fixat det för han, och han blev så glad för det:)

I dag ska vi till sjukhuset med Gabbe och göra allergitest, blir så skönt både för oss och han att få veta vad han kan äta för frukter. Så det tar nog hela dan skulle jag tro.

Ojdå jag säger som min vän Mira det blir ju alltid värsta romanen när jag skriver thihi....men men så är det när man inte kan skriva lite oftare:S

Men nu har jag inget mer att skriva om så ni får ha det så bra!!

Over and out!

Jag vill inte bada!!!


Ahh skönt det va:)


Jasse letar påskägg:D


Och det gör Gabbe med, men han har nog tröttnad lite där:D


Här "sover" dom så sött:D


Torsdag.

Då va den dagen nästan slut och man är ju rent ut sagt skit trött.

I går åkte jag och Sesse och handlade på willys därofrån gick vi till rusta, sen hem och in på hemköp och sen hämta Gabbe på dagis.
Han hade vart så glad på morgonen och sjöng här och trallade:D

Skulle börja med maten när Markku kom hem från jobbet (lite tidigare en vanligt) då va dom inte så hungriga så vi bestämmde att vi skulle åka till tunapark och titta lite där och det gjorde vi men Markku och Gabbe stannade hemma.
Väl där gick vi in på Gina och jag köpte underkläder men jag hittade inget annat där jag ville ha:( såg faktiskt ett par byxor och en kjol men jag tyckte jag va för gammal för det:S Men det va skitsnyggt iaf :)
Sen va vi på Cubus och kollade och jag gick direkt till barnkläderna och kolla men Sesse påminde mig om att jag skulle faktiskt titta på nåt till mig:D hehe men jag kollade iaf på lite kläder till Gabbe men det va inget jag tyckte va snyggt eller jo men det va för stort :( Gabbe har ju 110-116 men det va i 120 och det är alldeles för stor för han. Faktiskt stor skillnad på 116 och 120...men jag får vänta på att hitta nåt det kommer in nya varor hela tiden så :D
Sen sprang vi in och titta på skor men det va samma där, hitta nada:( alltid så när jag ska köpa nåt till mig.
Sprang in på coop oxå för att köpa vitaminer till Gabbe.

Markku hade fixat maten när vi kom hem så det va bara att sätta sig och äta...tacos blev det...mums :)

I dag vakna jag som vanligt kl 7 och Sesse ringde lite senare, vi hade bestämmt att vi skulle till ÖB men jag sa att jag skulle duscha innan och jag skulle ingenstans förrän Markku hade vart på frukost (försöker va hemma när han kommer hem på frukost och lunch) så hon tog en promenad med Malin och hennes lilla prinsessa Klara.
Men vi åkte iaf till öb lite senare och jag köpte massa godis till påskäggen....blev lite för mycket men men det är ju bara påsk en gång om året ;) sen köpte jag lite skumbad och sånn skit...doftolja och doftljus handla jag oxå och boxers till min fina sambo.
Kom hem kl 12:30 och då hade Markku kommit hem, Sesse gav lillen mat och sen gick vi och hämta Gabbe på dagis då då hade jag oxå hunnit städa undan i köket....fattar inte hur det kan bli så stökigt där:S
sen gick vi hem och jag skulle vila lite men ack va jag bedrog mig :D
Lillen va så glad så jag va bara tvungen att prata lite med han ohhhh han är bara så söt när han försöker prata med man och sen ler han så fint så....helt underbar :D sen blev han riktigt pisst på mormor och hennes tjat och ville vila men det gick inte så bra för han va tydligen övertrött:S men till slut så somna han och hans mamma :) så jag började fixa med maten men då skulle vi iväg till svärmor och fixa deras skrivare och sen Hämta Jasse så det va bara åka, hann precis hem och hämta Sesse innan vi skulle möta hennes kompis och hjälpa han med lite grejer;) sen körde jag Sesse hem och när jag kom hem hade Markku gjort maten, stackarn att han får göra maten hela tiden när han har jobbat men så är det vi försöker hjälpas åt när det blir mycket hit och dit:) som det har vart nu.

Men i kväll har jag tatt det lugnt och vilat så jag kan ta Jonathan i morgon, Sesse skulle festa lite med Malin och Tobbe men deras lilla sötis är sjuk så hon vet inte om det blir nåt med dom men jag sa att hon kanske kan festa med Sami i stället:D ( det är hennes kompis och han är helt underbar vän måste jag säga)
Bara så hon kommer ut lite och träffar andra och har kul för det va ju länge sen hon hade lite kul. Och vi vill ha Jonathan här över natten :D Han är bara såååå sööööööt :D
Men nu har jag inget mer och komma med så ni får ha det så bra och glöm inte att kommentera!! :D
Over and out!


Hallå alla :D

Lite har hänt sen sist.
Vi va ju barnlediga hela förra veckan, kommer inte ihåg om man gjorde så där värst mycket:D Men i tisdags var vi iaf hos Mira och Antti, alltid så nice att komma dit. Vi stannade där en liten stund och sen gick vi till affärn och handlade. Sesse hade blivit sur och jag trodde hon va sur på mig för jag orkade inte få henne och Jonathan till mig tidigt nästa morgon. Så hon gick hem till sig:) Men nästa dag fråga jag henne varför hon va sur eller om hon va sur men då hade hon lugnat sig och hon visste inte själv varför hon hade blivit sur hihihihi hormonerna som spökar :D
Var iväg i veckan och prata med TF för jag vill få måla här och göra i ordning köket och jag hade tiden på min sida för dom skulle ha målat innan jag flytta in men det blev inte gjort så jag får måla YAY :D Ska tapetsera oxh den väggen man får tapetsera och sen ska jag måla i nån fin färg...jag hatar allt det vita. Sen blir det nog att köpa lite nytt till köket typ tavlor och nåt snyggt. Blev så inspirerat av Mira..hon har gjort i ordning hallen och köket och det blev såååå snyggt. Hon är så duktigt på sånt och hon har ju massa ideer hela tiden...
Men i lördags va vi hos dom igen alltså Antti och Mira och gav dom en skiva med finnska sing star men den funka inte :S så tråkigt...Mira blev ju så glad när hon fick den men sen funkar ingenting, så vi skulle försöka fixa det och lämna den senare på dan. Sen gick vi till Sesse och hon hade gjort i ordning i sin lgh, så fint det blev:) hon hade köpt tavla till köket...skitfin... jag hade vart hos henne tidigare i veckan och hjälpt henne möblera om där och det blev mycket bättre.
Sen på kvällen åkte vi till Janne och spelade lite poker med han och jag åkte ut först...väldigt ovanligt :D Pratade lite med min gulliga svärmor på msn och sen åkte vi hem. Men på vägen till Janne lämnade vi skivan till Mira och hon blev jätteglad och började sjunga direkt.
På söndagen tog jag och Sesse promenad, hur skönt som helst. Markku ville inte följa med för han skulle städa här hemma så att jag slapp göra det varje gång:) när jag kom hem hade han dammsugit hela lgh och städat köket, så skönt att slippa det:) Tack sötis!! Senare på dan kom Gabbe hit och han va trött och grinig....han brukar bli grinig när han är trött.
Tyckte han såg trött och sliten ut så jag ska köpa till han vitaminer igen...han äter ju ingen frukt eller grönsaker så han behöver lite extra.
Men snart får vi veta vad han är allergisk mot, vilka frukter och så.. känns bra det. Men nu är han som vanligt igen :D sjunger här på morgonen och allmännt glad:D Lilla sötisen:)
Sesse är på g hit nu och vi ska åka en sväng och handla.
Skulle va kul om ni som orkar läsa min blogg lämnar en kommentar efter er:) Annars har jag inte mycket att skriva om nu så nu får ni alla ha det så bra.
Over and out!

Måndag.

Gomorron på er alla:)
Vaknade inte förrän kl 9 i morse när Markku kom hem på frukost......mysigt att vakna vid en puss :D Han är bara så underbar min sambo :)
Sesse ringde en minut senare, hade sagt till henne i går att hon inte fick ringa mig förrän kl 9 så det gjorde hon hihihi. Nu är vi barnlediga och då får man hitta på nåt att göra...blir tomt här när inga barn är här....men Jonathan håller oss iaf busy när han är här :D Han har vart ganska orolig den lilla, har haft ont i magen men i natt hade han sovit i 12 timmar utan att äta :S Sesse hade lagt sig med han kl 8 i går kväll och hon vakna kl 7 i morse och fick väcka han för att äta. Han va säkert trött den stackarn för han va uppe hela dan i går.
I dag ska jag färga Sesses hår och sen ska vi kanske till Mira om jag blir bättre i magen...har haft svårt att gå pga mina magbesvär....tror det är luft bara som vill ut :D men nu har jag vart så i tre dagar. Men men vi får se, kanske bara bra att gå lite och få lite fart på luften ;)

I går hade polisen hittat en man mördat här i Torshälla och det är ju sorgligt att sånt ska hända. Två har blivit anhållna, en man och en kvinna och jag hoppas det är mördarna som dom har haffat. Jag kan inte förstå hur en människa kan mörda en annan människa, jag ryser bara vid tanken att göra nån illa......så hur fan kan folk skada en annan person så att den avlider? Helt jävla sanslöst. Det ska tydligen va knarkare som va där i farten och man vet ju att dom tänker inte som man ska när dom är höga men det är sorgligt ändå. Den som dog oavsett om han va knarkare eller inte har säkert en familj nånstans som kommer att sakna han :( Alla har lika rätt till att leva och ingen har rätt till att ta en annans liv. Sem det där att folk kan stå där timme efter timme för att kolla vad polisen håller på med.....alltså ingen respekt för den avlidne. Jag är kanske inte bättre för jag tittade åt vänster när jag körde förbi men att jag kör där fram och tillbaka bara för att se vad som händer ALDRIG!! Skulle va helt underbart om folk kunde ha lite respekt för andra.
Nej nu har jag inte mycket annat att skriva om så ni får ha det bra och visa varandra respekt :)
Over and out!

                                                  Ett ljus till den som dog.

Massa skit bara.

Nu är jag frisk, eller hostar lite men det gör ju inget:)
Det va ju ganska länge sen jag skrev nåt så lite info måste ni ju ha :D
Ja hade inte kul i tvättstugan det kan jag säga :S men det är sånt man måste göra.
Gabbe kom inte till oss förrär på tisdag för Markku hade vart så sjuk och vi ville ju inte smitta han, han har fått så det räcker av förkylningar....men på tisdag kom han och är här och Jasse är hos oss oxå. Hon har hunnit bli 9 år den lilla sötisen :) så i dag va vi iväg och fixa mobil till henne....hon blev jätteglad :)
Sesse och Jonathan kom hem i förrgår, jag hämtade dom i Västerås på kvällen. Ohhh såååå mysigt att få pussa min lilla sötis...hihihi.....han är så fin så :D
I går va Sesse här redan klockan 8 på morgonen, vi tog en promenad och lämnade Gabbe på dagis och sen gick vi till okq8 och hämtade Sesses nya telefon. När vi kom hem ville jag få bada lilla Jonathan och det fick jag :D Det är första gången han får bada för nu är hans navel helt läkt. Han tyckte det va så där hahahaha ibland skrek han och ibland va allt ok hihihi. Han va lite orolig i går och sov inte mycket.
I dag har jag träningsvärk efter att ha hållit han så länge hahaha snacka om att inte ha några muskler kvar :S
Pratade med syrran (Jenny) och sen min mamma hehehe mamma tycker det är så coolt att ha en dotter som är mormor :D Fan va jag saknar dom alla :S Skulle vilja åka till island och hälsa på dom och äta all go mat där......mums....maten där är såååå go, påminner om maten i finland...dom har oxå fruktansvärt go mat.
Bakade tårta innan för Jasse så det blir lite fika här sen.
Har inte mycket mer att skriva om nu, saknar min underbara son och hans käraste.....skulle gärna vilja att dom skulle komma på besök.
Är så sugen på att måla köket här, Mira hade gjort i ordning sitt kök och det blev skitsnyggt så nu är jag helt inne på att fixa till här :D Så tråkigt med allt vitt och massa hål efter alla andra hyresgäster :S Men vi får se om jag får tummen ur röva :P
Nu ska jag inte skriva nåt mer, ha det fint alla.
Bamsekram
  Gabbe så stolt av att han fick hålla Jonathan :D
  Så skönt så....
  Badat och fin :)
  Är jag inte bara vackrast av alla :D

RSS 2.0