Hello, hello, hello, is there anybody out there?

Nä undrar bara om jag har kvar nån av mina läsare :P Kan ju va så att ni inte orkade kolla längre om jag hade skrivit något här och sen bara glömt mig totalt! Det hade jag gjort iaf :)

Men i dag så vaknade jag lika sent som i går men det va ju för vi hade tittat på en film eller två blev det ju så det blev ganska sent :)
Men efter några koppar kaffe så vart man vaken, hade tänkt fortsätta med min städning men ryggen säger ifrån nu så det få va vila i dag :/

Syrran ringde mig i går och det va så kul att få prata med henne va ju ett bra tag sen för hon har vart så upptagen av att packa och göra allt klart innan hon ska flytta hit! :)  Längtar tills hon kommer <3<3

Som jag hade berättat för er så dog min syster i november förra året och nu är det dax för en sten till hennes/min brors grav. Dom är i samma grav för det va min syrras vilja att bli kremerat och sen begravd med våran bror :) Och sten är inte lätt att välja usch då finns så många fina men den jag skulle vilja ha kostar så mycket så det går ju inte :/ 46000 för en sten är ju att ta i men den är så underbart fin :) Men vi ska hitta nån som kan passa till båda två.

Fasiken va tråkigt man kan ha!! Älsklingen sitter och kollar trav :( Usch så tråkigt!!

Får väl försöka att hitta på nått kul att göra :P

Det va allt för denna gången och ni får ha det så bra!!

Over and out!

Här igen :)

Det blev som jag sa! Städning!!! Vet inte om min sambo vart så nöjd med det men han hjälpte mig iaf :) Lite jobbigt va det för dethar vart så fruktansvärt varmt i dag och kvaft men det gick så efter det vart man ju tvungen att duscha! Sen blev det mat som älsklingen gjorde och det va gott. Svärföräldrarna har inte kommit ännu så det blir nog i morgon då skulle jag tro :P Dom är ju alltid so busy!!

Jag och älsklingen testade att dansa Zumba innan och jösses va kul det är :D Men skitjobbigt!! Blev helt slut efter bara några minuter, men det ska jag börja med nu!! Känns att det behövs verkligen att få lite rörelse i kroppen och dansa är ju inte helt fel. :D Ska ta en sväng med M om en liten stund och sen blir det bara massa gos över en film.

Ha det fint alla.

Over and out!

Hej och hå..

Jaha nu är det ny dag med nya utmaningar.
Vaknade alldeles för sent eller kl halv 11 :O Men drack så klart mitt kaffe och efter en timme ungefär så va jag klarvaken!! Varmt är det i dag och fuktigt i luften :) Gick en sväng till torget och skulle prata med TF men han va då inte inne :/ Så ska dit på Tisdag igen för då ska han va på plats! Jaa vad kan man säga mer?! Hmmm

Funderar på att städa lite här för det behövs som vanligt....sen senare i dag kommer svärföräldrarna på besök :)

Ska visa er mina barnbarn som är då barn till kiddi och Alexandra och Sesse och Ivar. Ja juste det hade jag inte berättat!! Sesse och Ivar har gift sig!!
Här kommer lite foton av dom alla!

Kiddis och Alexandras lilla prinsessa Kiddis och Alexandras lilla buse. Sesses och Ivars lilla prinsessa. Sesses lilla buse.

Är jag inte rik?!?! :) <3<3<3<3

Ha det bra alla.
Over and out!

Hej igen :)

Jaha då funderar jag på om jag ska börja blogga igen?!?! Händer inte så mycket men alltid är det nåt :)
I dag har vi vart en sväng till svärmor och Pekka som kom hem från Finland. Vi har vattnat blommorna hos dom när dom var iväg och allt va i sin ordning tyckte dom :)
Mira och Antti åkte iväg i morse så nu känns det bara tomt och tråkigt :/ Saknar dom!!!!!
Åkt en sväng till mälarbaden i går men det va så varmt så vi bestämde oss för att åka och fiska i stället och det gjorde vi...ja eller jag fick ju ingen fisk men testade iaf mina grejer :D

Har vart lite deppig dom senaste dagarna för jag hatar att bo så långt från mina barn och barnbarn :/ Har ju blivit tillökning både hos Sesse och Kiddi så det känns bara för jävligt att aldrig träffa dom :( Men vi åkte till Island i två veckor så jag fick se mitt nya lilla barnbarn där ( en underbar liten tös ) <3<3 När vi kom hem så åkte vi nästan direkt till Kiddi som hade fått en liten tös han med....så underbart fin :) Ska snart dit igen och hjälpa dom lite med lillan när Kiddi ska ha inskolning för Theo och Alexandra ska jobba :) Läääängtar!!
Min syster ska ju flytta till Sverige i augusti så det blir jättekul att få ha henne här :D <3<3

har inte något annat att berätta så ni får ha det så bra :)

Over and out!!

RSS 2.0