Julafton!

Då var det här.

Blev faktiskt lite glad när jag vaknade för det hade börjat snöa :D YAY så vi får vit jul!!! Hoppas bara att Sesse och lilla plutten får oxå vit jul.

Jag ringde Sesse i går och hon hade vart sjuk, magsjuka som går där:( Bläää först va det lilla Jonathan som blev magsjuk sen Sesse...men som tur är så hämtade min Syrra Marta Jonathan så att Sesse fick krya på sig utan att behöva ta hand om han :) Tack Marta för att du finns där för henne <3
Det är väldigt konstig jul i år, ska inte laga nån mat själv för vi ska åka till svärmor och äta med dom, sen har jag inga absolut inga barn här hemma och det känns för jävligt :( Men i morgon kommer Kiddi och Alexandra hit :D Och Gabbe kommer oxå, då börjar julen för mig :) Känns inte som jul utan barna. När Annika hämtade Gabbe i går kände jag på henne att hon tyckte synd om mig att jag inte hade några barn här, för hon vet hur det känns. Kan ni tänka er jul utan barn??

Fick en kommentar från en tjej som tyckte det va roligt att hitta en äldre kvinna som bloggar :P Men hon sa att hon inte skulle vilja hitta sin mamma här :D Men jag vill bara säga till henne att det är väldigt bra att blogga, rensar hjärnan från massa skit och sen kan familjen följa det som händer i mans liv. Speciellt om man inte bor i samma land som i mitt fall.
Jag bloggar oxå på islänska för dom som inte förstår svenska:D

Nu vill jag bara önska er alla en riktig God Jul!!
Over and out!!

Bara skit!

Mår inte alls bra nu och har inte gjort länge så jag ser ingen anledning i att skriva blogg.

Här händer absolut ingenting och då menar jag ingenting!!

Julen kommer till oss som alla andra tyvärr, skulle vilja vänta med dom i ett år iaf. Missförstå mig inte! Jag älskar julen men när man inte har råd att ge en liten skiten julklapp till sina barn eller barnbarn då känner man inte den där julglädjen. Blir inget att åka och handla, det blir ju nått litet till hans barn men inget till mina och jag hatar det!!!!
Varför är det alltid mina barn som inte får något, är det för att dom är vuxna?? Men dom är mina barn oavsett hur gamla dom är.

Jag vill oxå kunna ge mina barnbarn nått litet då och då.
Men det kan jag visst glömma :(

Aja ville bara skriva av mig lite...... ändå ingen som läser det...hahaha...ojojoj vilket loosers liv man har igentligen.

Over and out

RSS 2.0