Här igen!

Jaha då sitter jag här igen och ska försöka skriva lite.

Inte så värst mycket som händer men alltid nått:) Har vart och kollat ny lgh som jag ska flytta till...den är lite billigare än den jag bor i så det är ju alltid nått :) Slutar med att jag för hyra förråd nånstans och bo i :D Nej men iaf så är det en tvåa med mycket bättre planlösning. Ljusare och blir snyggare, det blir helrenovering på den :D

FUnderar på om jag ska sälja bilen, har inte råd att fixa avgaset på den så den bara står där ute och rostar i lugn o ro.......fortsätter det så här så kan jag snart ta den i näsan! *överdriver kanske lite där* :P

Men har tänkt så här: Betalar 350 varje månad i försäkring på den, 1900 i skatt varje år, ca 200 i bensin varje månad *när den va ok* och det är 700 i månaden allt som allt. Busskort kostar 600 i månaden så då sparar jag en hundralapp där plus att jag behöver inte bry mig om bussen går sönder :D Bara en liten fundering :) Ja juste skulle spara en hundring till på parkeringsplatsen :P

Jonathan är livlig som vanligt och ser till att jag har fullt upp alla dagar, nu börjar jag verkligen längta tills hans mamma kommer så jag får lite ledigt.....helt slut är jag nu.

Ja det här med att flytta, känns lite tråkigt att om jag tar den så blir det flytt i mellandagarna. Vi har ju Gabbe här då och Jonathan plus Sesse. Men men blir det så då får man helt enkelt göra det bästa av situationen, eller hur?

Vi har lyckats va sjuka oxå, jag hade magsjuka och Jonathan fick en liten del av det. Markku har fått förkylning igen och samma med Jonathan. Men alla på bättringsväg:)

Det va nog allt för denna gången.

Ha det fint alla och tack så hjärtligt för era kommentarer!

Btw till Anonym: Spelar ingen roll om jag är svensk medborgare eller inte så länge jag har rätt till halv pension från Island måste jag ha det.

Over and out!!

Så trött man kan bli :S

FUnderar på hur lång tid det tar innan man går i konkurs!!!

Får ju min halva pension från island och det blir bara mindre och mindre med varje månad som går :/ För ett par år va kronan i 10 isl men nu är den i nästan 19.
Alltså om jag hade fått 50000 isl då hade jag fått ut 5000 se kr men nu får jag för samma bara 2600!! Så man börjar undra hur det slutar, blir kronan bättre med tiden snart eller går jag under?? Så trött på att aldrig kunna göra nått, gör man det så får man oxå lida för det :/ Skulle vilja åka till min son men det kan man bara glömma, snart kommer julen och hur blir dom då? Som förra året kanske.....NEJ det vill jag inte!! Orkar inte mer snart, så fruktansvärt trött på att inte kunna ta en kopp kaffe på stan, aldrig kunna köpa en pizza eller köpa nån liten grej till mina barnbarn. Fan ta dom på island........det har totalt förstört mitt liv, man har ju inget liv man bara lever och inte mer.
Jag vet att jag inte är ensam om att ha det tufft men det hjälper ju inte mig.

Får kanske be om ursäkt för jag är så gnällig men vissa dagar är man bara sååå less på allt :/

Hoppas ni andra har det super bra :)

Over and out!!

Det va det ja.

Ska börja med att säga att det gick bra att hämta Jonathan, hade blivit lite bättre i ryggen så jag fixade det :D

Har egentligen inte så mycket att säga nu, händer inte så mycket och jag har inte vart ute heller pga min rygg..hade ju svinont i går med (torsdag) så vi gick bara en sväng till torget när Markku kom hem för jag va tvungen att ta ut pengar och fixa med banken. Handlade oxå och sen gick vi hem. Markku fixade mat till oss och det va ju skönt att slippa det.
Jonathan ja han ja........ vet inte vad jag ska säga men han är inne i nån trots period och lyssnar inte alls på mig!! Gör precis vad han inte ska göra!! Sen kollar han om man ser att han ska pilla med det han inte får pilla med och sen bara ler han och kastar sakerna på golvet eller flyttar dom eller bara nånting.....öppnar alla lådor och tar saker därifrån......öppnar skåp......dörrar.....tar papper i papperssoperna osv.... hela dan håller han på så jag har verkligen fullt upp!!! Vet inte riktigt hur jag ska få han att förstå att han måste sluta med det för han vet att han inte får göra det han gör, ibland säger han nej eller aj aj när han tar saker eller gör nått han inte får göra :P Så han vet! Lilla buse :D Så på kvällarna är man helt död.

Nu är det bestämmt att Jonathan ska hem med Sesse när hon kommer, så dom åker hem den 5 jan :/ blir så tomt här då......vet inte riktigt vad jag ska göra av mig när han har åkt, blir ju att vila upp sig för det behövs men sen då? Vad ska jag göra?? FLytta kanske då? Får se vad som händer :) Men iaf så åker han hem då och hans pappa ska ta hand om han tills allt är klart med Sesse, hoppas bara att det fixar sig....att han inte bara ljuger som vanligt :/ För dom kan ju inte skicka barnet hit o dit hela tiden. Han måste få känna sig trygg nånstans!!!

Nä nu ska jag passa på att läsa andras bloggar för han sover nu :)

Ha det fint alla
Over and out!!

Inte bra!

Nu har en del hänt, dom från mottagningsenheten har vart här och det gick super bra :D Tog över tre timmar men det va det värt!
Jonathan har vart snuvig men är bättre nu så vi har fått sova iaf och i morse fick jag väcka han kvart över åtta :O Han skulle ju till dagis!
Men det som inte är så bra är att min rygg har pajat totalt och jag hade skitsvårt att ta Jonathan till dagiset i morse :( Trodde jag skulle dö när jag gick nerför trappan med han och fick vila ett tag mitt i trappen innan jag kunde gå hela vägen ner. Men som tur är så kom min granne och höll dörren öppen så jag kom ut iaf :P På vägen hem kom jag att tänka på att jag måste ju hämta han sen och jag vet inte hur jag ska kunna ta upp vagnen :/ Markku sa att jag skulle ta upp han först och sen vagnen men vad ska jag göra av han så länge, jag rör mig ju i snigelfart så allt tar sån tid!! Men jag får fundera ut nått jag kan göra.....tänkte att jag kunde hämta han med bilen men det går ju inte för då måste jag lyfta vagnen upp i bilen......åh så irriterande. Fattar inte varför jag har så ont!! Vaknade så i morse. Hade tänkt städa här nu när han är på dagis men vi får leva med smutsen här :P

Längtar så efter min dotter!! Hon kommer innan jul och ska fira med oss :D Kanske jag får se hennes pojkvän för han funderar på att komma hit oxå :D KUL!!

Vill åka till gävle en sväng och träffa min son och Alexandra och lilla Theo......saknar dom!!

Nu orkar jag inte sitta här längre så ni får ha det så bra!!
Over and out!

Halloween slut.

Då är denna helgen slut....har vart på kalas hos Gabbe som fyllde hela 7 år :O Helt sanslöst hur fort tiden går...lilla pluttisen börjar bli såååå stor!! En riktig liten tuffing :D Themat va Halloween och Jonathan tyckte till en början att dom såg lite läskiga ut :P Men sen började han leka med Elias och det tyckte han va jättekul :D

Har vart lite jobbig helg, natten till lördag hade våran älskade granne fest så Jonathan vaknade med ett skrik ca kl halv två, lugnade ner han så han somna om men jag låg vaken tills festen börja ta slut och då va kl halv fem på morgonen :/ som tur är så tog Markku hand om Jonathan när han vakna....Markku hade sovit hela natten utan att märka vad som pågick i huset. Ska ha telnr till jouren redo inför nästa helg för det va samma förra helgen. Så otrolig lyhört här så det känns som att man själv spelar musik och har tusen pers som skriker och sjunger :( Man hör tom när grannen fiser....nästan iaf :P

Sen i natt så va JOnathan så snuvig och hostig så jag va uppe flera gånger och kolla till han..... sen vakna vi kl 7 i morse, Markku erbjöd sig att gå upp med han men jag tyckte att han skulle få en sovmorgon han med så nu sover han gott :)

Blir nog att städa här i dag så inget kul alls! Men om det inte tar för lång tid så kanske vi går till Antti och Mira, måste lämna tillbax deras trimmer......glömde ta med den i går.

Nu blir Jonathan grinig för jag sitter här så får ta och göra nått annan.

Ha det fint alla och sköt om er.

Over and out!

RSS 2.0