Fredag!

Då var denna veckan snart slut, jösses vad tiden går fort.

I går va ingen rolig dag :( Jonathan var såååå gnällig så det va inte alls kul att va ute med han, tror han är inne i nån trots period, han lyssnar inte på mig för fem öre och gör allt han inte får göra! Känns ibland att han har tusen fingrar som han kan sprida ut i hela lgh och pilla med det han inte får pilla med, sen är han (ibland) noga med att man ser vad han gör och sen om man säger ifrån så skrattar han eller skriker (beror lite på humöret) Så i går va jag så trött och helt enkelt orkade inte mer! Gjorde ett test för han bara skrek på mig hela tiden och ville ingenting...så jag tog han fram till hallen och satte han där på golvet och sa till han att han fick sitta där tills han sluta skrika, han försökte komma tillbaka ett par gånger men då tog jag han igen till samma plats och efter bara ett par minuter så sluta han skrika och kom till mig :) Hade sett det nån gång på tv (nanny) så jag testade det och det fungerar :D

Markku har hjälpt mig mycket faktiskt och är jag jätteglad för det :D Tack älskling!! Sen sa han i går att nu har han inte så mycket kvar av jobbet så snart kan han hjälpa till mer och att det blir då lättare för mig.

I dag fick jag sova läääänge, vakna inte förrän halv åtta :O han var säkert så slut efter sitt utbrott i går :P

Vi har vart på bvc hos Karin som vägde han och mätte, hon ska beställa en tid för hans 18 månaders kontroll hos barnläkare. Frågade henne om hans fötter för jag tycker att dom är lite snea men det va inget att oroa sig för, frågade oxå om lilla snoppisen för vi har tyckt att den ser lite "konstig ut" (hade oxå fått en kommentar om hans snopp om att den va konstig och ovanligt stor :P Men hon sa att det inte va nått fel på den och sen frågade hon hur hans pappa snopp var för dom brukar likna deras hahahahahahaaa som att jag har sett den :O Men iaf inget fel på lillen allt som det ska va och skönt det :D

NU har jag tvätten i dag och det är ju lika kul som vanligt, alltså då blir jag pisst i slutet av dan.....varför kan inte bara nån samarit komma hit med en tvättmaskin och tumlare så jag slipper den där skiten??? Men som tur är så slutar Markku tidigt så han kan hjälpa mig! Thank god!!

Fan va det är tomt här utan Alexandra på msn......saknar dig men jag hoppas ni får kul i danmark :)

Plutten sover och man blir som en ballong som spricker när det är så tyst här *puff, all luft ur man*

Aja det får duga för denna gången har ju inget att säga heller :P

Ha det fint alla och Uffe jag önskar dig en bra försäljningsdag!!

Over and out!

Jonathan och min mamma/ av Sesse :)

Måste bara visa er vad min dotter har skrivit :) Blev så rörd av det <3


Måste bara skriva lite för det va länge sen och jag känner att det är dax nu.

Jonathan har vart hos min mamma sen 23 augusti. Hon tar hand om han för jag måste fixa saker här på Island både med mig själv och min ekonomi...hade blivit deprimerat och kände att jag behövde hjälp...Jonathans pappa fanns inte där för att hjälpa mig så därför fick Jonathan åka till min mamma.

Allt har gått jättebra där, han har börjat på dagis och lärt sig nya ord och massa andra saker, jag är så otroligt stolt av han :D Sen måste jag oxå säga att jag är så otroligt lycklig att ha en sån underbar mamma som finns där för oss och gör allt för man, trots att hon är sjuk så hjälper hon mig och tar hand om Jonathan....även om det är jobbigt för henne och hon har ont och är trött. Jag älskar min mamma så mycket. Finns inte bättre människa <3 bästa mamma och bästa kompis i världen :)
Men ibland mår jag dåligt av att låta henne ta hand om Jonathan, hon har blivit 46 år och igentligen ska hon inte behöva ta hand om barn nu, sen får hon min son som jag ska igentligen ta hand om 24/7...hon skulle kunna göra så mycket annat än att ta hand om barn. Ibland känns det som att jag gör henne illa med att låta henne ta hand om han och är rädd för att hon kanske inte vågar säga till mig att hon inte orkar. Jag vet att hon älskar både mig och Jonathan och skulle göra vad som helst för oss men ibland ska man inte behöva göra saker som nån annan ska göra.

Jonathans pappa tror inte att jag har några som helst kännslor tll min son för att jag låter min mamma ta hand om han, men jag kan säga att jag mår väldigt dåligt över att han inte är hos mig....tänker på han flera gånger om dan och saknar och älska han oändligt mycket!! Ska till sverige för att träffa han och längtar så efter att få krama om min lilla prins<3 och bara se han in real life... bara sitta och titta på han leka och lyssna på han skratta :) Att ha ett barn är det bästa man kan ha....att få ett barn är den största gåva man kan få, men det är oxå tufft...och mycket upp och nergångar...mycket man måste göra och bestämma...mycket ansvar! Men jag ångrar mig inte en sekund för han är det bästa som har hänt mig och jag älskar han mer än allt annat.

Att Jonathan är hos min mamma i sverige är bra för både mig och Jonathan, men det är sånt hans pappa inte förstår...han skulle kanske göra det om han skulle ge sig tid att lyssna på mig. Ja det va nog det jag vill ha sagt :)

Och mamma! Jag är så otroligt stolt av dig och tacksam att du hjälper mig med detta, älskar dig oändligt mycket och jag hoppas att du säger till om du inte orkar mer!

Jonathan och mormor (min mamma)


Mitt svar till Sesse. Aww tack gumman:) Började gråta när jag läste det! Du gör mig inget ont. Jag hade ett val, jag kunde ha sagt nej om jag ville men jag gör det med glädje och som jag har sagt så får vi se hur allt blir när vi har kommit in i det hela med dagis och allt. Men det är ingen som har tvingat mig att ha han :)
Förstår inte hur hans pappa kan säga sånt till dig och jag tycker att han skulle kanske ha visat lite själv hur "mycket" han älskar sin son i stället för att tjata på dig!! Ta hand om dig själv och låt inte denna idiot ta för mycket energi från dig för det är han inte värd!
Vi älskar och saknar dig <3<3<3

Jahapp så det kan gå!

I går tisdag så gick jag med Jonathan till dagis som vanligt, kl 11 ringde dom till mig och sa så här: Få inte panik bara för att vi ringer nu! Panik panik!!! vad har hänt?? Jo det va så här att Jonathan hade vart ute med alla barnen och lekt och han ramlade så han fick ett jack i pannan och skrapsår på kinden.....jag frågade om dom trodde han behövde sys då men nej så stort var det inte men skulle va bra i fall jag kunde gå med han till läkaren och kolla såret och plåstra om det.....jo klart jag kommer sa jag!!! Slängde på mig kläder och sprang dit, när jag kom dit så kollade vi såret och det va ju inte så farligt men jag gick med han iaf till vårcentralen och där träffade vi sjuksköterska som plåstrade om och tvättade såret, hon sa att jag kunde ge han alvedon om han fick ont. Sen gick jag till bvc för att kolla om Karin va där och det va hon så vi väntade på att få prata med henne, fick en tid för Jonathan på fredag :)
På vägen hem somnade Jonathan i vagnen men vaknade när jag tog upp han, gav han mat och sen fick han vila :) Han sov i två timmar :O

Gick till torget senare på dan och mötte Markku där. Sen blev det bara det vanliga äta, tv och sova.

Men jag pratade med Alexandra och hon undrade vad jag skulle gör den 20 nov.....hmmmm....kolla almanackan.... jo det va helt tomt som vanligt.... inget planerat. Jag undrade så klart varför hon ville veta det och då berätta hon att dom ville att jag skulle komma till gävle, Kiddi skulle sen ha ungarna och jag och Alexandra skulle på bio!! Ja det låter inte dummt!!! Jag har inte vart på bio sen....ja sen när?? Så länge sen att jag kommer inte ihåg senast jag var där men jag tror det va 2002 :P Frågade Markku vad han tyckte om det och det svar jag fick va typ: ja gör så! Kändes inte som att han ville följa med för det skulle bara bli kul för mig och han fick hänga med ungarna...tror han vill "passa på" när jag är borta....ja ni vet hur det är: när katten är borta dansar råttorna på bordet!! Men det skulle nog bli sista gången dom skulle göra det! Iaf när den katten är borta :P

Men jag funderar på om jag kan åka och jag hoppas det verkligen :)

Saknar min underbara svärdotter i dag :( Hon har inte vart på msn som hon brukar och jag vet inte vart hon har tagit vägen!! Alexandra jag saknar dig!!!!! Vart är du??

Till min son Kiddi: Ja det är ju så att han kan begära dagsböter för varje dag han inte får ha Jonathan och så länge det gamla kontraktet gäller så kan han få det, säkert därför som han vägrar att komma och skriva under! Det är hans pappa som håller på att köra med han (hans mamma dog för länge sen) så det är helt rätt att hade det inte vart för hans pappas skull så skulle han skita i han totalt (glömma han).....sorgligt men sant :(
Ja juste så var det ju 35!! Så gammal blev jag :P

Det va allt för denna gången.
Ha det fint alla!

Over and out!

Det jag glömde skriva om i går :P

Lite saker glömde jag skriva om i går, var kanske lite deppig eller nått :P

Blev så mycket som 46 år i helgen :O så i lördags hade jag bestämmt att jag skulle ha det lite mysigt med go mat och förhoppningsvis barnledig :P Köpte en pytteliten rödvinsflaska som jag skulle ha med maten "LYX på hög nivå" Så det blev fläskfilé med pepparsås grönsaksgratäng och färsk sparris och ett glas rött till mums!! Så jag har kvar halv flaska rött som jag kan spara tills nån annan gång :D Hmm om det inte blir dåligt :/ Men men nog om det, blev iaf inte så att jag vart barnledig för dom va sjuka. Blev lite ledsen men det är ju sånt man får ta, inget att göra åt. Hade verkligen behövt lite space men sen är det ju det att han sover ju hela natten så det är mer att man skulle behöva ha nån helg ledigt så man verkligen skulle kunna vila. Men det får jag nån gång, kanske i augusti..ha ha ha.

Men vi åt ju gott och Jonathan tyckte om maten :) sen blev det att kolla lite tv och bara slappa, på söndagen då jag blev som sagt gammal då ringde Sesse Kiddi Jenny och Marta för att gratta mig. Annika och Mike kom hit med en blomma (Luck Bamboo) dom tog med sig fika för dom vet hur sämst jag är på sånt, hade inte heller räknat med att nån skulle komma på kaffe! Sen fick jag sätta mig vid datan och tacka alla som hade grattat mig och det tog tid!!
Hade fått present av min son och hans fru när jag var hos dom :) Tack för den fina presenten!!!! Den är hur bra som helst :D I går kom mina svärföräldrar på kaffe och då fick jag en blomma till :) Jonathan ville inte sova för han hade så kul med Pekka men han skulle ju upp tidigt så det blev sängen iaf och han hämnades på mig i morse för han vakna kl 6 hahaha (får inte han va uppe får inte jag sova på morgonen) :P

Sesse ringde mig i går och berättade att hon hade svininfluensan :/ men hon skulle till jobbet för dom hade hotat att sparka henne om hon inte kom, Jävla idioter!! Hon har ju vart sjuk nu i över en vecka och det gjorde att dom fick nog. Men hon sa till dom att hon hade det och fick för svar att: ja vi får hoppas att det inte smittar då! :O Hon jobbar med fisk, mat!!! Hur fan kan dom va så korkade att låta nån jobba som har det?? Helt sanslöst!! På island får man inte va sjuk!

I april i år så gjorde Sesse ett kontrakt med Jonathans pappa om när han skulle ha sin son, han skulle ha han en helg varje månad och två veckor på sommaren. Han har aldrig tagit han, för tiderna har inte passat! Sen finns det regler på island som säger att om man har ett sånt kontrakt och den som har barnet vägrar att låta den andra träffa det så får man böter, men om den som ska ha barnet inte hämtar det då är det skit samma inga böter och ingenting :O Men iaf så har hans pappa inte haft han en ända gång och han kom inte till han för att säga hejdå när han åkte hit....sen har Sesse och soc försökt att få hans pappa att skriva på ett nytt kontrakt men han kommer inte på möten och nu ska den där jävla idioten försöka att stämma Sesse för att hon har vägrat han att få barnet :O Alltså han ska försöka att få ut lite pengar nu när han vet att han inte kan få träffa han, man blir ju äcklat av sånna människor!! Hur kan man använda sitt barn som nån slags inkomstkälla?? Hade Jonathan vart på island så hade han inte träffat han för "tiderna" passar inte. Men fakta är ju att det va han som fick bestämma tiderna!!

Hoppas bara att han förstår att han kan glömma det där.

Ha det fint alla.

Over and out!


Lite uppdatering.

Jahapp nu har det blivit måndag och klockan har man ändrat :)

Vill tacka Mira och Anna för kommentarena :)
Nu har dom vart här och dom ska komma igen, det tog en och en halv timme förra gången och då pratade vi bara om Sesse och Jonathan och deras liv sen nästa gång ska dom gå in på djupet om mig :) Blir massa konstiga frågor som jag inte riktigt fattar vad det har med Jonathan att göra och det att han ska bo hos mig......dom kommer att fråga om min uppväxt som barn och tonåring, när jag började dricka, min skillsmässa, politiska åsikter och religion, vad jag tar för mediciner och min sjukdom, ekonomi, sprit och droger, etc... dom sa att det tar ca två timmar då :/

Funderar starkt på om jag ska flytta till gävle men min särbo vill inte följa med mig dit så i så fall får vi göra slut, känns tråkigt men som jag har sagt innan att jag tänker inte begrava mig levande i ett samhälle där jag inte mår bra. Anledningen till att jag vill flytta dit är att min son bor där med sin familj och jag vill bo närmare dom. Har ett litet barnbarn där som jag vill lära känna, som jag vill kunna följa i sin uppväxt. Min svärdotter är ju jätteduktig att skicka till mig bilder och video av han men det räcker ju inte. Men iaf så kan jag inte flytta förrän Jonathan har åkt till sin mamma igen, blir för mycket för han annars....han har ju precis börjat dagis och jag vill inte börja snurra runt med han här för han måste känna sig trygg i sin tillvaro nu :)

Massa funderingar har man ju och jag skulle gärna vilja veta vad jag ska göra?? Är så osäker på allt nu :/
Ska jag flytta även om min särbo inte vil följa med? Ska jag stanna kvar för hans skull? För hans barn skull?

Jag flyttade hit för hans skull för han hade jobb här då, men nu har han inget jobb! Han vill flytta med mig till Island eller västkusten men jag ska inte flytta dit!! Ska jag nånstans så blir det Gävle!! Är jag bara en stor egoist som gör bara vad jag vill och tänker inte på andra?

Usch va jobbigt det är!! Jag vill att han följer med men det känns som att han hotar med det för att han är så säker på att jag kommer då att säga att jag inte flyttar. :/

Ja ja nu till nått roligare :D Jonathan sa AKTA i går :P Jag brukar ju säga det till han att han ska akta sig så att han inte slår sig sen när jag sa det i går så vände han på sig och sa det till mig :D Sen säger han vatten oxå :D Lilla sötisen han är så duktig :)

Nej nu vet jag inte vad jag ska skriva så det får duga.

Ha det fint alla!
Over and out!!

Mycket och ingenting...

Nu har man vart i Gävle hos min son och hans underbara fru, hade det sååå bra där! Att få träffa mitt lilla barnbarn va ju jättekul även om Jonathan skickade ett par onda ögon mot han när jag höll på med han :P

Resan dit tog "bara" 7 timmar, var 4 eller 5 olika fel som gjorde att det blev så. Jonathan höll på att driva mig till vansinne ett par gånger men jag var faktiskt förvånad över hur lätt det va att åka med han. Det är ju inte kul för dom små att sitta på tåg i flera timmar!
Kom dit och Kiddi, Alexandra och Theo mötte mig på stationen, så härligt att se dom igen :D Hade säkert kramat ihjäl dom om det inte hade regnat så mycket :P
Åt jättego mat där och på kvällen var alla ganska trötta så vi la oss efter Idol :P På lördagen tog vi en lååång promenad, härligt, härligt :D sen bakade jag tårtan som jag hade lovat min son :) Jättego mat igen..och sen blev det film...Alexandra gick o la sig men jag ville envisas med att se den men det va inte mycket som hade gått av filmen när jag började fråga kiddi om det va långt kvar :P Stupade i säng kl halv tolv!! På söndagen tog vi en liten promenad och sen va det bara att åka hemåt. Skulle faktiskt vilja bo där, jag gillar Gävle plus att min son, hans fru och deras underbara son bor ju där!!! Hade vart så mysigt att kunna umgås med dom lite mer, jag saknar dom så mycket!! *funderar*

Sen har det vart det vanliga, handla, städa, laga mat....det som hör till vardagen. Sen i onsdags var det dax igen för dagis och det va jag glad för, Jonathan har vart gnällig och jag tror han har saknat sina kompisar på dagiset :) för när vi kom dit fick han en väldigt fart att komma ur vagnen och ville in!! Skönt det iaf att han trivs så bra där :D Han är trött på sin mormor nu, inget kul att leka med henne!! Hehehe

I dag är det torsdag och jag är trött som vanligt men jag måste städa här och sen har jag tvätten i dag oxå ORKAR INTE!!!!! Hade funderat på att vila när jag har lämnat av Jonathan på dagis men får se om tiden räcker till.

I morgon kommer ju dom från soc eller mottagningsenheten hit :/ stress, stress, håll tummarna för mig snälla!!!!

Undrar vad dom ska fråga om?? Vad dom tycker om mitt hem?? Vad det är som gör att man blir godkänd? Massa funderingar har man nu.


Till ANNA: Jag har mitt barnbarn pga att min dotter är på island och försöker fixa ihop sitt liv, det blir för långt att försöka berätta i det hela varför. Men hon har iaf haft det jättejobbigt så nu ställer jag upp för henne så att hon kan fixa allt innan han ska dit igen :)

Till SESSE: Takk elskan <3 okkur hlakkar lika til ad hitta tig och knusa...elska tig hjartad <3

Till MIRA och min ANGEL: Tack för era kommentarer, massor med kram till er båda <3 MIRA kan du fixa så att jag kan skriva kommentar på din blogg???

Veckan.

Här har allt gått som vanligt, Jonathan har vart på dagis och det har gått jättebra :)

Markku har vart hemma dom tre första dagarna så vi har vart hos Antti och Mira och tjatad sen gick vi oxå till Annika och Mike och fick så klart nybakade muffins Me lika :D

Klippte Jonathan i veckan och han är ju jättefin så kortklippt :) Luggen hade börjat irritera han så det va bra att klippa, han satt stilla hela tiden och jag vet inte om han vart rädd eller vad det va men förvånad blev jag iaf att det gick så bra :P

Jonathan har vart hostig och snuvig och det har jag med vart men det går nog över.

Dom har ringt från mottagningsenheten och dom kommer hit nästa fredag :D YAY det va på tiden!! Kommer två stycken som ska intervjua mig (förhöra känns det som :P ) Men det ska nog gå bra men konstigt att man blir så nervös :/ Jag anser mig själv kapabel till att ta hand om mitt barnbarn men sen återstår att se vad dom tycker. Hade vart bra om man kunde hänvisa till nån person som känner man riktigt bra, som kan säga hur man är.

I morgon ska jag och Jonathan till Gävle! Min son fyller år och vi ska va där hela helgen och umgås med dom :) Lite orolig inför resan eftersom att jag åker själv med Jonathan men jag hoppas det går bra. Han kan ju va en riktig liten terrorist men jag hoppas att han håller sig lugn :P Blir tåget för min bil litar jag inte på för avgasen håller på att ramla av :/ och inte har man råd att fixa det, undrar om man ska avställa den? Får se. Jag kanske vinner på nått av det jag inte spelar på :D

Ha det fint alla och tack för kommentarena :D

Over and out!!

Lördag/söndag.

Natten till lördag sov Jonathan inte alls bra, så et ble inte mycket sömn här. Han vakande kl 6 på morgonen så det blev 5 timmar för min del :S nu är det så att jag ska låta han sova i vardagsrummet så att jag sover bättre för jag vaknar fortfarande vid minsta lilla från han. När han är där så sover jag mycket bättre och han oxå.

Vi tog en promenad och sen hade vi ju tvätten. Markku hade vart där och slängt i dom första för jag hade vilat med Jonathan på morgonen. På eftermiddagen bakade jag äppelkaka till mig och Jonathan och det va ju supergott, blev lite som kladdkaka för jag hade i lite för mycket äpplen (det ska va äpple i själva smeten) måste alltid överdriva :P Men det blev iaf våran desert efter maten.

På kvällen tittade jag och Markku på film eller jag tiddade på hela men jag är inte säker på hur mycket han såg av den för han hade svårt med att hålla ögonen öppna :D Men sen piggna han till och vi spelade lite guitar hero och snart ska jag spela lite..... :P Undrar hur Jonathan blir då.....han vill säkert spela han med :D

Nu är det iaf söndag och jag fick sova för som jag har sagt tidigare så tar Markku plutten på söndagar så att jag får oxå sova ut nån dag.....helt underbart :D

Vad vi ska gör ai dag har jag ingen aning om men nått hittar vi på iaf, kanske gå till Antti och Mira...vem vet, om alla är friska där :)
Det va nog allt denna gången, hoppas ni får en underbar dag!

Over and out!!

Fin dag.

I dag har vi vart ute och gått, handlat och sen gick vi till en lekpark där Jonathan och Markku fick leka av sig :P Jonathan tyckte det va jättekul och tror Markku tyckte det med :D Så här kommer lite bilder från våran dag. Sen blir det snart att laga mat och det ska bli gott gotti gott gott...fläskfile med grönsksgratäng och pepparsås...mums..

I kväll blir det lite tv.



Det va allt i dag.
Over and out!!

Sega fanskap!

Ja det är jag det!! Nu är det frdag igen och jag har inte skrivit nånting på hela veckan men jag har en ursäkt för det :P Fullt upp har vi haft...Jonathan har börjat på dagis och det går otroligt bra sen har vi vart på stan och kollat efter strumpbyxor vantar och div saker till han. Köpte två par strumpbyxor på kapp ahl men det va hål på ena iaf har inte kollat dom andra och kvittot har jag så klart slängt :/  Men vantar köpte jag där oxå, 4 par för 49:90 :O Papprena har kommit och jag har lämnat in dom, skatten ringde mig i går och berättade att nu är han inskriven i landet :D Väntar på mottagningsenheten att dom ska ha kontakt med mig, ringde soc i veckan för att kolla varför det tar sån tid men hon hade vart tvungen att ta nått annat fall som va bråttom så i måndags hade hon skickat mina papper till eskilstuna så nu är det bara och vänta igen :S

I går åkte vi en sväng till Jula för dom hade öppnat här men det va inte alls kul :/ fullt med folk och det gick inte att ta sig igenom alla avdelningar så vi stack därifrån till Willys. Handlade lite och hitta en napp till Jonathan som va lik hans (han har bitit hål på sin) så den köpte jag och på kvällen så ville han absolut inte ta den.....det va ju inte samma färg på den!! Men jag gick in till han och i mörkret så såg han ingen skillnad och tog den hahahaha

Pratade med Sesse i går <3 hon hade skickat pengar till mig och vi pratade en bra stund. Fick ett sms från henne innan och det blåser 53 m/s där och har inte nått sin topp och dom som väger under 50 kg ska hålla sig inne :P regnar gör det oxå där usch och fy!!! Helt ok att det blåser men inte med regn.

Har vart fruktansvärt trött denna veckan och min rygg börjar ge efter......inte bra!!!! Men jag hoppas det blir lättare när han har kommit in i det här med dagiset, då får jag vila oxå :)

Vet ej vad jag ska hitta på i dag, Markku är hemma och jag fick lite panik i morse när jag vakna. Hörde Jonathan gå runt framme och tänkte bara hur i hela friden kom han från sängen sprang fram men då va Markku där :D Han sa till mig att gå sova igen för han skulle ha han :D Tack!!! Det gjorde jag och jag sov till kl 9 :O Så nice tack så mycket älskling!!! Det behövde jag verkligen :)

Nä nu ska jag fundera på vad jag ska hitta på i dag! Jonathan har vaknat så det blir iaf lunch till han snart och sen får vi se.

Ha det fint alla.
Over and out!!

Lite bilder från första dan på dagis och när han hjälper mormor sortera tvätten :D
hahaha lite trött på dom två sista :P

Ny dag.

Ja i dag är det fredag, nice!!

Gjorde inte så mycket i går faktiskt, papprena kom inte så jag åkte inte till stan :( Annika hade bjudit mig på kaffe men det regnade så himla mycket så jag orkade inte dit. Gick en sväng till hemköp och sen till torget och möta Markku. På kvällen ringde jag Sesse och vi pratade lite om hur vi ska ha det med den ekonomiska biten för Jonathan. Jag har ju inte så mycket att ta av så hon får betala för hans kläder och det han behöver...tyvärr :( Önskar jag kunde bidra med det oxå. Men därimot så tar jag ingen LÖN för att ha han som vissa undrar över. Han är ju mitt barnbarn! En del av mig!

Jonathan fick sitta en stund på pottan men han tycker inte om det och vill absolut inte bajsa där eller kissa, då blir det ju smutsigt....otroligt petig!! Men han är jätteduktig, han vet precis vart allt ska va och inget ska ligga framme som har en annan plats. Han plockar undan efter sig och när jag har bytt blöja vill han få slänga den och lägga tillbax våtservetter och salvan :D och klart han får det.. bara bra att dom får hjälpa till lite :)

I dag ska jag till dagiset och prata med dom, Annika ska ha Jonathan så länge :) Så gulligt av henne!

Nu sover  lilla pluttisen här, han vakna ju tidigt i dag eller när Markku åkte till jobbet kl 6 bläää så trött jag va... försökte få han att somna igen men no way han ville inte det....drog i mitt täcke och babbla på så att inte jag fick sova heller :P Men söt är han :D
Gick upp och han gick direkt till vardagsrummet och peka på tv'n, ville se på barnprogram :P fixa det, kaffet och sen ut och röka några bloss :/ Kaffet klart och Jonathan sitter och tittar på tv....ah då hinner jag ta lite kaffe innan hans frukost...åh det va gott och nu har man vaknat till liv igen :D Gav han frukost men han ville inte äta allt hmmm det va konstigt men men sen fick han sina vitamindroppar och det gillar han. Sitter och skrattar när jag räknar dropparna hihi så söt :) när han har fått dom så säger han namm namm :P

Testade att filma med min gamla kamera den som man inte kan ta bilder med och det gick men inte så bra skärpa, men det är bättre än den andra så nu kan jag filma lite och skicka till Sesse. Hon måste bara se när han dansar :D En liten rockare hahaha

Nej nu har jag inget mer att berätta om så ni får ha det så bra.

Over and out!

Helt underbar dag :D

Ja så blev denna dagen helt underbar! Som ni redan vet så hade jag städat och donat på morgonen, sen gick jag till Annika och Jonathan lekte lugnt där som vanligt. Fick kaffe och muffins där....mums. Annika håller på med experiment och gör massa olika muffins....alltså gör olika fyllningar i dom och gott är det :)
Satt där en bra stund och sen gick vi över till Mira och Antti, där va det full ös som vanligt :D Drack lite kaffe där och sen fick jag av henne massa kläder till JOnathan och ett par vinterdojor...Tack Mira!! Jonathan blev arg när vi åkte därifrån för han hade fått leka med robot och ville inte lämna den där :P Men han lugna sig fort och vi gick till hemköp. Mötte Markku på vägen hem och vi fick gå till coop för jag hade glömt att köpa våtservetter.
Sen gick vi hem, Jonathan hade jättekul här hemma och dansade som bara den :D Snurrade runt på golvet som att han försökte dansa brake dance hihihi sååå gulligt.... Sen åt vi och Jonathan fick duscha sen blev det sängen för hans del. Jag satt uppe till kl 10.

Nu är det en ny dag och svinkallt ute..brrrrr

Jonathan har vaknat ett par gånger i natt men jag börjar väl vänja mig för jag är inte så trött :D Lite gnällig har han vart men det är bara för jag sitter här en stund det gillar han inte alls :P

Ska ta in alla blommor från balkongen och plantera om några sen får jag ta en del till förrådet över vintern och andra får va här inne.
Sen om jag har tur så kommer papprena i dag från Sesse (hoppas det verkligen) då ska jag in till stan med dom för dom ska va inne senast i dag :S SÅ vi får se vad man gör i dag då, annars om dom inte kommer får jag våldgästa Annika eller Mira :D

Ha det fint alla och jag hoppas ni får en super dag i dag!

Over and out!!

Annika tack ska du ha för allt!

Let's dance!!

Här kommer lite bilder från när Jonathan hjälpte mig och sen vill jag berätta att hans favoritlåt är Bad boys med Bob Marley :P Som jag har sagt innan bilder säga mer en tusen ord :D Synd bara att man inte kan filma :( Har kollat inställningar på kameran och hittar inget för inspelning och som det är nu så blir dom sjukt stora så det är ingen ide :( Men men nu till bilderna.

Vi fick se många olika danser som tex brake dance och sen rocka han på :P

RSS 2.0