Ynklig+Patetisk=Sjuk.....Det är jag det.

När Gabbe hade åkt hem med sin mamma på söndag kände jag att febern började koma tillbaka, tyckte inte alls om det:S men vad kan man göra...inget...låg framför tvn hela kvällen och frös....gick och la mig tidigt så jag kunde vakna upp nästa morgon frisk och glad :)
MMM eller hur!! Vaknade gjorde jag ju....flera tusen gånger över natten...asså jag hatar att va sjuk.....man blir så äckligt ynklig, patetisk och ser ut som f.. men min sambo säger att jag är så söt, eller hur!! Ögonen svullna, röd sårig näsa, rödflammig i hela ansiktet och sen har man munnsår som når ner til hakan...ju visst jättesöt:D
Men iaf vaknade sen till slut på morgonen och skulle äta frukost (jordgubbsfil) den smakade helt konstigt så jag slängde den...då skulle jag dricka lite kaffe...hmmm...inte fan va det bättre...ja ja drack det ändå......Skulle åka och handla på willys men kände inte alls för det, hade fortfarande feber....men Sesse skulle oxå handla så vi bestämde oss för att hon skulle ringa mig när dom va klara....men dom va inte riktigt klara när jag kom dit så det va ingen ide att åka och handla innan dom skulle iväg (Sesse och Josse skulle med tåget kl 4)
Men hann iaf köra dom till hemköp så att dom fick i sig lite mat innan tåget åkte, körde dom till tåget och sen hem.
Åt en pizza slice som va så äcklig, förstår inte varför för den smaka absolut ingenting.
Sen åkte jag och Markku till willys och handlade lite. Helt slut när jag kom hem. Sen på kvällen blev det bara titta på tv och sen gå sova....vaknade mitt i natten, satte mig upp kollade klockan...hmmm...01:32....la mig ner igen och tänkte sova...kände hur drömmarna kom smygande....*host, host, host...* oh no nu försvann dom igen...dang it...ska man va vaken nu halva natten :S lugnade ner mig och efter typ en timme och massa host somna jag till slut.
Kl 04:nåt vaknade jag igen av att jag hosta, men jag somna ganska fort igen tror jag:) Hörde igenom mina drömmar att det va någon som sa älskar dig och pussa mig och jag svara: älskar dig oxå....det va min sambo som skulle till jobbet :)
Gick upp 7:30 och hade ingen lust att äta frukost :S för allt har ju smakat skit...men jag va tvungen att äta så jag skulle tvinga mig själv, men min fil va ju helt ok, den smakade.......absolut ingenting:D Feber har jag fortfarande men inte lika hög. Frågade Markku vad han ville äta och han sa att det spelar ingen roll.....det spelar ju ingen roll vad jag äter för allt smakar ingenting...skulle kunna äta soporna och det skulle smaka lika bra som nån svindyr stek på nån jättefin restaurang.....men men det tänker jag inte göra hahaha.
Nej nu ska jag sluta skriva och fundera lite på det vad som skulle va kul och äta...skulle kanske ha något som jag tycker är äckligt....kanske passa på när man inte känner nån smak hahaha som tex blodpudding....bläää....nej det går inte....ja ja får fundera lite här.

Ha det bäst alla ni där ute.
Over and out!


Kommentarer
Postat av: syrran

Stackars dig. Jag vet hur de e å va sjuk. =(
Det e ju en j...a tur att det faktist går över, förr eller senare. Puss på dig å krya på dig.

2008-02-26 @ 19:37:05
URL: http://bunnylove.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0