Bebis på g

Usch nu är det både spännande och oroande.

Har väntat nu sen kl halv 12 att få höra signalen från Markkus mob, då Annika skulle snittas och Gabbes lille bror skulle komma till världen!! Nu är klockan snart 3 och vi har inte hört nånting!!! Hoppas hoppas allt är bra med dom!!

Gabbe va inne en stund och hade massa frågor om sin lillebror som jag försökte svara på :) Hur lång han kommer att va, när han får åka hem, vart dom ska va när dom får åka hem (fbolaget håller på att renovera hans mammas lgh och det har tagit dom över 4 veckor nu och dom har inte börjat på varken badrum eller vardagsrum!! Har för mig att dom bara hade börjat på köket. Har vart fuktskador där) Om han får se sin bror eller besöka han på sjukhuset och massa såna frågor får man och inte lätt att svara på det för vi vet ju inte om allt är ok med lilla plutten :( Hon är ju bara i vecka 35 nu så :( Men man hoppas att allt är ok och dom hade tydligen vart väldigt positiva om att allt va ok. :)
Usch nej nu får hon ta och ringa oss!!! Vet ju inte hur lång tid sånt tar!! Men över tre timmar låter lite för lång tid!! :/

Ha det fint alla.

Over and out!

Kommentarer
Postat av: Bismillah <3

fin design:)

2011-10-13 @ 22:06:04
URL: http://koranengudsord.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0